Airbnb-tjenester

Kokker i St Petersburg

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i St Petersburg

Kokk

Keen sense of flavors by Michelle

Fem års erfaring har jeg laget for høyt profilerte idrettsfigurer og medlemmer av filmbransjen. Jeg studerte ved Academy of Art University i San Francisco og Flint Institute of Arts. Jeg gjorde en dristig karriereendring for å fokusere på å bygge et personlig kokkefirma.

Kokk

Global cusine by Sovelle

13 års erfaring med å vokse opp i et hus med kokker tenkte lidenskapen min og fikk meg til å være kreativ. På Le Cordon Bleu college of Culinary Art studerte jeg kulinarisk kunst og baking. Jeg utvikler hele tiden matlagingsstilen min ved å holde meg i forkant av de nyeste mattrender.

Kokk

Costal fusion by Chef Antwan Coleman

28 års erfaring, jeg elsker å lage dristige smaker i en rekke omgivelser. Jeg begynte å lage mat i en alder av fire og profesjonelt som 13-åring. Jeg ble vist på Food Network, The Cooking Channel, Good Morning New Orleans og Soleish Magazine.

Kokk

Eksklusive måltider med kokker for seniorer og reisende

20 års erfaring har jeg drevet små bedrifter, grunnlagt en ideell organisasjon og serverer nå eldre gjennom mat jeg lærte å lage mat gjennom familietradisjoner, ved hjelp av autentiske og tidstestede metoder. Jeg ble omtalt på Fox lokale nyheter for arbeidet mitt i både kulinarisk og forretningsmessig ledelse.

Kokk

Privat middag med prisvinnende kokk

10 års erfaring har jeg trent under de kulinariske ikonene Jacques Pépin og José Andrés og jobbet hos Nobu. På French Culinary Institute i NYC finpusset jeg ferdighetene mine i fransk teknikk. James Beard Foundation valgte meg til 2017 Women in Culinary Leadership Program.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen