Airbnb-tjenester

Kokker i Coral Gables

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Internasjonal gourmetreise med Andres

Jeg lager menyer med friske, sunne ingredienser, og blander tradisjon og global inspirasjon.

Kokken Elenas kulinariske fest kommer til byen

Jeg er født i Venezuela, og har drevet en topp restaurant i Brooklyn og jobbet på MasterChef Latino.

Luksussushi av Tomas

Jeg tar med meg eksklusiv sushi og et uforglemmelig liveshow til Airbnb.

Gourmet Soul og karibisk mat av Tommi Nikhail

Med bonusferdigheter innen baking og hibachi leverer jeg eksepsjonell mat fra flere ulike kjøkken.

Privat kokk Vincent Fine Dining hjemme

Kokken Vincent Catala bringer Michelin-trening til kjøkkenet ditt: skreddersydde retter, ferske råvarer, servert på minuttet. Moderne fransk-italiensk eleganse, plettfri rengjøring – stilren luksus gjort personlig.

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Gourmet-smørepåleie

Jeg bruker ferdighetene jeg lærte å mestre på topprestauranter til hvert måltid.

Tilpasset komfortmat fra Maoz

En rekke måltidsalternativer designet for å ta en middag på en smaksreise.

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Kom inn, la meg gi deg mat.

Serverer soul med en side av sass: hvor trøstemat møter kreativitet og hver bit forteller en historie.

Chef's Table-opplevelse med kokken Adrianne

En nøye utvalgt meny med gourmetmat fra Miami med lokale råvarer og ingredienser.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen