Airbnb-tjenester

Kokker i Orange Park Acres

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Fransk-kaliforniske klassikere

Vi tilfører tre tiår med Michelin-stjerneerfaring til hver rett og spiseopplevelse!

Soul Food-søndag med kokken Mikhail

Jeg bringer mange års erfaring med soulfood og sørstatsmat til hver rett – laget med kjærlighet, tradisjon og den hjemmelagde følelsen som taler fra hjertet.

SimplyGourmetbyK

Jeg trives med å inspirere folk ved å dele maten min. En balanse mellom sunn middelhavskost og den perfekte mengden av litt ekstra. Økologiske sesongbaserte ingredienser som gir en spesiell matopplevelse.

Fra gård til bord og sjømatfester med Ricardo

Min matlagingsstil er inspirert av min latinamerikanske og middelhavsaktige bakgrunn.

Sesongens kokkebord – nordisk x japansk

Få en god samtale ved bordet, med mange års erfaring fra A-lister til superyachter – som bringer smak, finesse og litt magi til hver spiseopplevelse. Det er fest! IG: @caviarcitizen

Kreativ LA-middag med Bryan

Jeg knytter kontakt med mennesker og gir dem næring ved å lage mat med friske ingredienser og kreativitet.

California frisk fra gård til bord

Ekspertdesignede menyer med tanke på friskhet

Spiseopplevelser med privatkokken Benjamin

Europeisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescatarian, lokale og hjemmedyrkede produkter.

Få Thailand på bordet

Hver rett er laget med kjærlighet og videreført tradisjon som bringer Thailand til tallerkenen din.

Sesongbaserte middelhavsmenyer fra Christine

Jeg er en kokk fra California som er inspirert av kjøkkenet i Italia, Frankrike og Hellas.

Cali-karibisk mat med kokken Solomon

Spis pan-afrikanske smaker fra hele verden! En matopplevelse du får kun én gang i livet.

Southern Touch av Chef D

Jeg tilbyr kulinariske tjenester for intime middager, store arrangementer og matlagingskurs.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen