Airbnb-tjenester

Kokker i Old Bridge

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Gatherings av Ilke Schaaf

Enten det er en date, et middagsselskap, et bedriftsarrangement eller en hvilken som helst type feiring, kan du forvente deg retter på høyt nivå med lokale, sesongbaserte ingredienser.

Smakfull mat av kokk Starr

Kokken Starr spesialiserer seg på dristige, smakfulle retter inspirert av karibiske røtter og raffinerte matlagingsteknikker.

Mat av: Kokk Melech Castillo

Jeg spesialiserer meg på tilpassede menyer og private arrangementer, og skaper uforglemmelige matopplevelser med eksepsjonell service hver gang. Du kan besøke nettstedet mitt for mer informasjon. www.melechcatering.com

Sesongbaserte tilpassede menyer fra Philadelphia-kokken Elise

Jeg elsker å jobbe med kunder for å lage en meny som er tilpasset anledningen, men som er tro mot min matlagingsstil. Jeg elsker å imøtekomme forespørsler for å hjelpe deg med å skape opplevelsen du har forestilt deg.

Karibiske smaker og arrangementer av Maria

Jeg er cateringkokk og utdannet dominikansk kokk med et diplom fra Escoffier.

En privat kokkekveld i New York med Stephanie Cmar

Jeg har ferdigheter som går langt utover matlaging. Arbeidet mitt i hjem har lært meg hvordan jeg kan kombinere profesjonalitet med varme, forutse behov og skape en opplevelse som føles uanstrengt.

Takemori Omakase

Vi leverer lokale, sesongbaserte ingredienser tilberedt for enhver anledning rett til døren din.

Private kokker på Michelin-nivå av dineDK

Vi skaper luksuriøse matopplevelser ved hjelp av friske, lokale ingredienser og innovative teknikker.

Meny med hjemmelaget mat av kokken Curtis

Franske, italienske, sørøstasiatiske smaker, fra jord til bord, veganske og vegetariske måltider.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen