Forslag vises etter at du har skrevet inn søkeordene. Bruk opp- og nedpilene for å bla gjennom resultatene. Bruk enter til å velge. Hvis valget er en setning, blir denne setningen sendt til søkeruten. Hvis forslaget er en lenke, navigerer nettleseren til den siden.
Veiledninger

Logg inn på Airbnb-kontoen din

Uansett om du nettopp har startet, eller du bare vil ha en oppdatering om hvordan du kommer inn på kontoen din, så er vi her for å hjelpe deg med å få tilgang.

Er du ny på Airbnb?

Så hyggelig at du er her. Du kan begynne med å opprette en konto. Her finner du også hjelp til å komme i gang.

Logg inn på en eksisterende Airbnb-konto.

Da du opprettet kontoen, valgte du måten du vil logge inn på. Det kan være med e-post, telefonnummer, Apple-ID, Facebook, Google eller Naver (Sør-Korea). For å logge inn gjør du følgende:

1. Klikk på Konto.
  2. Velg hvordan du vil logge inn.
  3. Skriv inn innloggingsopplysningene og følg instruksjonene.

Bytte mellom vertskap og reise

Mange er både vertskap og gjest. Finn ut hvordan du bytter mellom vertskap og reise på airbnb.com og i Airbnb-appen.