Rediger gjesteopplysninger for opplevelsesreservasjonen

Du kan sørge for at gjestene som er lagt til i opplevelsesreservasjonen, har tilgang til all informasjonen de trenger, ved å legge til navn og e-postadresser. De får en e-postinvitasjon som har instrukser om hvordan du forbereder deg til og deltar på opplevelsen.

Hvis du vil endre antall gjester på opplevelsesreservasjonen, finn ut hvordan du endrer reservasjonen.

Legg til gjesteinformasjon

Slik legger du til en gjests informasjon i opplevelsesreservasjonen din:

1. Gå til Turer og klikk deretter på opplevelsen du vil endre.
  2. Klikk på Vis opplysninger.
  3. Klikk på Administrer gjester.
  4. Legg til gjestens navn og e-postadresse og klikk på Inviter.

Fjerning av gjesteopplysninger

Slik fjerner du en gjests informasjon fra opplevelsesreservasjonen din:

1. Gå til Turer og klikk deretter på turen du vil endre.
  2. Klikk på Vis opplysninger og klikk deretter på Administrer gjester.
  3. Ved siden av gjesten du ønsker å fjerne, klikker du på Fjern.
  4. Klikk på Fjern for å bekrefte.