Airbnb-tjenester

Kokker i Dana Point

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kulinarisk luksus med kokken Dee

Jeg er Chef Dee, en luksuscaterer og gjestfrihetsfagperson som elsker å skape smidige, komfortable og stilige opphold. Forvent renhold, god kommunikasjon og en varm, innbydende atmosfære hver gang.

Kulinariske herligheter av kokken Steph

Jeg har en mangfoldig og kreativ kulinarisk bakgrunn for alle gjestene jeg har gleden av å skape en fantastisk matopplevelse for!

Opplevelse med privat kokk fra The Culinistas

Vi matcher de beste kulinariske talentene med husholdninger for uforglemmelige matopplevelser.

Privat kokkemiddag med Joyce

Få det beste måltidet tilberedt mens du slapper av

Rough Chop: Moderne meksikansk og steakhouse

Bli med på en fantastisk meksikansk og steakhouse-fest. Friske, dristige smaker og førsteklasses ingredienser kommer sammen for å skape en uforglemmelig kveld du og gjestene dine vil huske.

Maison Otium

Jeg designer kulinariske opplevelser som reiser verden rundt, raffinert i teknikk, forankret i Middelhavet og styrt av kreativitet.

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Å servere mat som berører sjelen, bygger et smil og gjør deg mer enn fornøyd!

Sesongbasert kokkens bord ved Byron

Jeg lager hver tallerken med lidenskap og legger mine 15 års erfaring i hver rett. Jeg tilbyr også smaksmenyer. Sjekk ut nettstedet mitt for mer informasjon

Spiskammerbordet av kokken Claire

Privat spisested på Michelin-nivå med sesongens ingredienser og ekte gjestfrihet.

Spiseopplevelser med privatkokken Benjamin

Europeisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescatarian, lokale og hjemmedyrkede produkter.

Moderne salvadoransk, kreolsk mat

Profesjonelt utvalgte menyer med tanke på ferskhet. Kontakt meg før du bestiller for mer informasjon. Jeg befinner meg i Los Angeles. Prisene inkluderer ikke utgifter.

Soulfood med kokken Keke

Smak utenom det vanlige!

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen