Privat kokk James

Personlig kokketjeneste, gjestfrihet, kulinarisk kunst, prisbelønt mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Irvine
Arrangeres der du bor

Utvalgt kokkemeny

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt en nøye utvalgt meny med et valg av én rett per rett: start med en bruschetta med Heirloom-tomat, velg en frisk salat, nyt en stekt hovedrett og avslutt med en herlig dessert.

Italiensk fest

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt et klassisk italiensk festmåltid med et utvalg av ferske forretter, sprø forretter, sunn kylling med deilige sideretter og en søt finish med smørkake eller tiramisu. Hver rett lar deg velge én rett for å lage det perfekte måltidet.

Surf and Turf

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt en komplett surf and turf-opplevelse med bruschetta med heirloom-tomater til å begynne med, brente kamskjell i søt maissaus, en hovedrett med filet med scampi-reker, Yukon-gullpotetmos og haricot verts, avsluttet med en smørkake og bærkompott.
Du kan sende en melding til James for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Nesten 40 år i gjestfrihet, hjalp til med å vinne Michelin- og James Beard-priser.
Høydepunkt i karrieren
Bidro til Michelin-stjerne og James Beard-pris i flere delstater.
Utdanning og kurs
Lært gjennom flere tiår på restauranter med toppkokker i forskjellige delstater.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Irvine, Oceanside, Carlsbad og Costa Mesa. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
2 503 kr NOK Fra 2 503 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat kokk James

Personlig kokketjeneste, gjestfrihet, kulinarisk kunst, prisbelønt mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Irvine
Arrangeres der du bor
2 503 kr NOK Fra 2 503 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Utvalgt kokkemeny

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt en nøye utvalgt meny med et valg av én rett per rett: start med en bruschetta med Heirloom-tomat, velg en frisk salat, nyt en stekt hovedrett og avslutt med en herlig dessert.

Italiensk fest

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt et klassisk italiensk festmåltid med et utvalg av ferske forretter, sprø forretter, sunn kylling med deilige sideretter og en søt finish med smørkake eller tiramisu. Hver rett lar deg velge én rett for å lage det perfekte måltidet.

Surf and Turf

2 503 kr NOK 2 503 kr NOK per gjest
Nyt en komplett surf and turf-opplevelse med bruschetta med heirloom-tomater til å begynne med, brente kamskjell i søt maissaus, en hovedrett med filet med scampi-reker, Yukon-gullpotetmos og haricot verts, avsluttet med en smørkake og bærkompott.
Du kan sende en melding til James for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Nesten 40 år i gjestfrihet, hjalp til med å vinne Michelin- og James Beard-priser.
Høydepunkt i karrieren
Bidro til Michelin-stjerne og James Beard-pris i flere delstater.
Utdanning og kurs
Lært gjennom flere tiår på restauranter med toppkokker i forskjellige delstater.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Irvine, Oceanside, Carlsbad og Costa Mesa. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?