Airbnb-tjenester

Kokker i Costa Mesa

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Latinamerikanske smaker av Hector

Matlagingen min er formet av det rike mangfoldet i det søramerikanske kjøkkenet.

Forhøyede lunsjer og middager av Fletch

Jeg er en hær-veteran som har brukt 20 år på å lage mat, fra fine middager til catering for arrangementer.

Rustikke sesongbaserte måltider med Chloe

Jeg lærte på Michaels restaurant under James Beard Award-finalisten Miles Thompson.

Piknik ved Stillehavet av Brynne

Jeg lager personlige strandpikniker for besøkende, så de kan nyte Newport.

Smaksmenyer og måltider av Peter

Jeg har en Le Cordon Bleu-grad og har jobbet på private eiendommer og fine spisesteder.

Kokumi BBQ Fine Dining av Chef Dweh

Jeg blander teknikker fra fine dining med grillmat og skaper opplevelser med flere retter som fremhever kokumi-smak, presis porsjonering og uforglemmelig gjestfrihet. Gratis vin på flaske er inkludert

Privat kokk Crystal

Lidenskapelig opptatt av mangfoldige kjøkken, kreative krydderblandinger og dristige smaksidéer.

Kreativ sesongbasert mat med Sarina

Jeg er en sprudlende, prestasjonsdrevet kokk som fokuserer på smak, finesse og presentasjon.

Gourmetminner med Dylan

La meg gi Airbnb-utleiestedet ditt en følelse av varme og gjestfrihet, og deilig MAT!

Velvære og smak: en kulinarisk reise med Natalia

Jeg blander helse, smak og kreativitet i hver rett jeg tilbereder.

Brett og biter av kokk Frank

Jeg er klassisk utdannet i fransk teknikk, og jeg har jobbet sammen med toppkokker som spesialiserer seg på catering, restauranttjenester og som privat kokk langs hele den kaliforniske kysten.

Sjelfulle smaker av Tahera

Jeg er en sørlig kokk som har lært av ikoniske kokker som Tyler Florence og Wolfgang Puck.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen