Airbnb-tjenester

Kokker i Costa del Sol Occidental

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Costa del Sol Occidental

Kokk

Nikkei fusion og globale smaker av Katherine

12 års erfaring jeg har laget mat på tre kontinenter, blander Nikkei, latinske og asiatiske retter. Jeg er en selvlært kokk som har trent kokker fra fransk, thailandsk og arabisk mat. Jeg spesialiserer meg på Nikkei-mat, og skaper en rik blanding av smaker og presisjon.

Kokk

Moderne japansk-europeisk fusion med Michelle

12 års erfaring studerte jeg gjestfrihet i London og jobbet på de beste restaurantene som The Ivy. Jeg er utdannet i sushi og lærte mye om japansk og europeisk mat. Jeg jobbet på denne restauranten med Michelin-stjerne og finpusset ferdighetene mine i fusjonsmatlaging.

Kokk

Fuengirola

Paella og tapas av Marian

Åtte års erfaring har jeg jobbet på forskjellige restauranter og luksushoteller i Spania og Italia. Jeg ble utdannet kokk ved Hofmann School of Hospitality i Barcelona. Jeg har laget mat til Mandarin Oriental Barcelona, Qatar Royal Family og Chanel.

Kokk

Middelhavsretter med flere baner fra Emmanuel

Tre års erfaring er at jeg er kokk og har jobbet på kjøkken over hele Spania, Italia og Storbritannia. Jeg har en mastergrad i kjøkkenadministrasjon og gjestfrihet. I tillegg til restaurantopplæringen min konsulterer jeg også restauranter og underviser i kulinariske kurs.

Kokk

Private kokker for villaer i Marbella

10 års erfaring har jeg laget Marbella Chefs for å tilby autentisk smak og direktesendte matlagingsshow i hjemmet ditt. Jeg trente i gjestfrihet og jobbet i luksushoteller og restauranter rundt om i verden. Jeg grunnla PaellAT Marbella og Marbella Chefs etter en global luksusrestaurantopplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen