Sesongbasert saktekokt mat med Félix
Jeg setter pris på enkel, kreativ mat laget med de beste sesongbaserte ingrediensene.
Automatisk oversatt
Kokk i Málaga
Arrangeres der du bor
Catering for arrangementer
643 kr NOK per gjest
Tradisjonelle spanske forretter med en moderne vri.
Spansk meny i hjemmestil
889 kr NOK per gjest
Denne fireretters menyen er inspirert av barndomsretter og klassiske spanske smaker, og gir nostalgisk varme gjennom rike sauser og gjennomtenkt matlaging.
Hageinspirert mat
889 kr NOK per gjest
Denne sesongbaserte menyen er en levende hyllest til lokale råvarer, og blander enkelhet og kreativitet, perfekt for gjester som liker rene, sjelfulle smaker.
Spansk festmåltid
1 158 kr NOK per gjest
En fire-retters høytidsfeiring fylt med rike sesongsmaker. Denne festlige menyen hedrer spanske tradisjoner med varme, eleganse og sjel.
Du kan sende en melding til Felix for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Jeg begynte å lage mat da jeg var 9, og har jobbet internasjonalt i eksklusive restauranter.
Opplært av mesterkokker
Jeg jobbet med Ángel León på La Casa del Temple og Andrés Madrigal på Balzac.
Grad i kulinarisk kunst
Jeg er utdannet ved Toledo School of Hospitality.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Málaga, Marbella og Estepona. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
Felix er vertskap som enkeltperson
Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
Fra 889 kr NOK per gjest
5 077 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?