Airbnb-tjenester

Kokker i Sunrise Manor

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Autentiske indiske smaker med Roshni

Jeg er en fellesskapsbygger og personlig kokk, og jeg er motivert til å dele min indiske arv gjennom mat.

Sesongbasert kokkens bord av kokk Luna

Jeg har levert cateringtjenester til luksusdestinasjoner for opptil 300 personer i Mexico City, Los Angeles, Cancun og Las Vegas.

Komfortmat inspirert av ild, av kokken Omari Jeter

Jeg spesialiserer meg på brannbaserte teknikker, fra tresmøk til flambé for å forbedre fersk mat.

Sesongbaserte, teknikkdrevne middager fra Darnell

Jeg er utdannet kokk som jobbet på MGM Grand Hotel & Casino, og i tillegg eide jeg en matvogn.

Cuisine4thaCulturez av kokk Jasimine

JEG BRINGER SMAKSKOMBINASJONER SOM GJØR ALLE GLADE. Jeg blander favoritter fra forskjellige kulturer for å lage deilige og unike retter som etterlater et varig inntrykk på smaksløkene dine.

Rent kjøkken

Som en lidenskapelig og morsom kokk er jeg stolt av å lytte til hva du liker og sørge for at hvert måltid passer stemningen, kostholdsbehovene og smaksløkene dine!

Globale smaker med Rosemary

Jeg lager innovative retter som blander kjøkken som amerikansk, fransk, italiensk og kreolsk.

Italiensk temamiddag av Ramaj

Jeg lager bærekraftige menyer som tar hensyn til kostholdsrestriksjoner og en sunn livsstil.

Autentisk global mat med Rossana

Jeg er personlig kokk og matkonsulent som tilfører rettene mine kulturelle og eksotiske vri.

Sesongbasert gourmetmat av Arlen

Jeg lager eksklusive retter ved hjelp av sesongens ingredienser og ekspertteknikker.

Ernæringsfokusert mat med Adam

Jeg tilbyr luksuriøse kulinariske opplevelser med fokus på ernæring med høy ytelse.

Autentisk italiensk mat med Lorenzo

Jeg brenner for å bringe de autentiske smakene fra ekte italiensk mat til bordet ditt.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen