Airbnb-tjenester

Kokker i Scottsdale

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Scottsdale

Kokk

Scottsdale

Brunsjspreads av Sasha

Jeg har vært velsignet som leder kokk og eier av Artisan Personal Chefs de siste 12 årene! Samt ytterligere 15 års erfaring i restaurantbransjen. Inkludert den prestisjetunge Monarch Café og Scottsdale i Arizona. Det er mitt mål å styrke andre kvinner i kulinarisk industri. Hele teamet mitt av kokker er nyutdannede fra Arizona kulinariske institutt. Jeg og teamet mitt er alltid opptatt av å tilpasse og lage fantastiske måltider og minneverdige opplevelser for gjestene våre. Fra planleggingsprosessen, inkludert alle detaljer om menyene, til å ta bilder slik at du kan fange øyeblikkene vi deler. En kulminasjon av service, stil og deilig mat du er sikker på å huske! Jeg har hatt privilegiet av å jobbe med mange høyt profilerte idrettsutøvere.

Kokk

Privat kokk fra gård til bord

12 års erfaring er jeg kokk som spesialiserer seg på amerikanske klassikere med en asiatisk vri. Jeg har to kulinariske grader og opplært under hovedkokken Beau MacMillan. Jeg finpusset ferdighetene og kreativiteten mine med mesterkokken Beau MacMillan.

Kokk

Mesa

Kokkopplevelse fra Food Network Chopped Champion

15 års erfaring På 15 år som lederkokk har jeg eid flere restauranter og matvogner. Jeg studerte ved Le Cordon Bleu i Scottsdale. Jeg er mester i Food Network Chopped og Supermarket Stakeout.

Kokk

Formelle private gruppemiddager av kokken Dean

Kokken Dean er uteksaminert fra Escoffier og uteksaminert fra Sushi Institute of America i LA. Matlaging profesjonelt siden 1996, noen av hans fineste prestasjoner inkluderer en ACF Escoffier Silver Medal samt å motta en invitasjon til å lage en privat middag på guvernørens herskapshus i Denver, CO. Hans siste erfaring inkluderer å jobbe seg opp i rekkene på Four Seasons five diamond hotel i Scottsdale. Siden 2019 har han jobbet som personlig kokk og tilberedt ferske måltider for kunder som profesjonelle idrettsutøvere og fremtredende personer i lokalsamfunnet. Kokken Dean har alltid hatt en lidenskap for å lage kulturell mat, og han liker å se gleden fra venner, familie og kunder når han lager mat til dem. Kokken Dean elsker å lære om unike kulturer og inkorporere autentisiteten til ingrediensene i måltidene

Kokk

Amerikanske spisesteder og spisesteder i hjemlig stil av Kayla

11 års erfaring Jeg er en kokk som er tilberedt på restauranter, feriesteder, landsklubber og sportsarenaer. Jeg har finpusset ferdighetene mine gjennom restaurantjobber på forskjellige steder. Jeg har samarbeidet med kjendiskokker og opprettholdt mangfoldige partnerskap.

Kokk

Uforglemmelig middelhavsrestaurant av Mariana

Siden 2012 har Take a Chef koblet sammen tusenvis av lokale kokker og gjester i over 100 land, gjennom private kokkeopplevelser hjemme. I denne opplevelsen gleder vi oss til å presentere deg, kokken Christine. "Da jeg vokste opp i en liten by i Newcastle Upon Tyne, begynte lidenskapen min for mat hjemme med moren min og tok meg med rundt i verden. Med over ti års erfaring har jeg trent på Hilton Culinary School NG og University of Newcastle, og jobbet på de beste hotellene og restaurantene. Jeg spesialiserer meg på å lage personlige menyer ved hjelp av forskjellige teknikker og globale retter - som bringer hjerte, arv og smak til hver tallerken."

Alle kokketjenester

Dekadente middagsselskaper av Debbie

15 års erfaring er jeg kokk og sommelier med oppskriftsutvikling og matstylingopplevelse. Jeg er utdannet i fransk mat og på Scottsdale Classic Cooking Academy. Jeg er stolt av å lede dette amerikanske samfunnet av profesjonelle kvinner innen mat og gjestfrihet.

Soulful vegansk mat med Graciela

10 års erfaring har jeg vært kokk i ti år, og har kurert plantemåltider for private arrangementer over hele verden. Jeg har lært håndverket mitt ved å reise verden rundt og bruke opplevelsene mine som klasserom. Jeg har delt lidenskapen min rundt om i verden — fra Karibia til Italia til Asia.

Autentiske meksikanske måltider av Manu

Ti års erfaring fokuserer jeg på autentiske meksikanske smaker og lager uforglemmelige middagsopplevelser. Jeg jobbet på meksikanske restauranter og var sjefschef på et cruiseskip. Jeg har levert eksepsjonelle private kokke-tjenester med fornøyde gjester.

Enkel feiring av Martin

10 års erfaring etter å ha mestret fransk mat, utvidet jeg til sørvestlig og nyamerikansk mat. Jeg studerte klassisk fransk mat på den legendariske kulinariske skolen i Paris. Jeg sørget for store arrangementer på JW Marriott Resort.

Eksklusive og private kokketjenester av Christine

Med 13 års erfaring fikk min dype kjærlighet til mat og matlaging meg til å gjennomføre formell kulinarisk trening og lykkes med lunsj, mitt private kokkeselskap-Gabbeys. Jeg har en grad fra Newcastle College, og jeg har videreutdannet meg på Hilton som kokk i fire år. Jeg har også fått en NCL-kulinarisk pris og femstjerners anmeldelser på alle nettbaserte plattformer.

Fin matopplevelse av Sasha

Jeg er utdannet ved Arizona kulinarisk institutt, en av de fem beste kulinariske skolene i USA. Jeg ble uteksaminert i 2011 og begynte personlig kokkearbeid i 2013. Jeg har studert i utlandet i Italia og liker å skape forhøyede komfortklassikere med mye smak!

Ferie og mer enn middag av Jessica

Hei, jeg heter Kim, og jeg er portieren din med matbrann + kniver. Jeg kan hjelpe deg med å konfigurere reservasjonen din og sette deg i kontakt med kokken Jessica etter at du har bestilt! Du er alltid velkommen til å stille meg spørsmål! Kokken Jessica har laget profesjonelt siden 2003, men har alltid hatt en lidenskap for mat og gleden det bringer til familie og venner. Hun har jobbet i små kjøkkenmiljøer til store cateringarrangementer på stedet. Med erfaring fra å administrere cateringkjøkkenet og personalet til forsiden av husledelsen, Lead Event Chef, Bedriftstrener og Sous Chef. Stilen og teknikkene hennes kan oppsummeres som komfortmat, klassisk med en vri og nysgjerrig.

Kulinarisk eleganse fra Zoia

20 års erfaring Jeg har tjent hundrevis av gjester i løpet av min tid som kokk og restauranteier/-operatør. Jeg ble uteksaminert fra Culinary Business Institute. Jeg ble kåret som topp 25 privat kokk i Arizona av magasinet Soeleishphoenix.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen