Måltider laget fra bunnen av med ferske ingredienser

Kokk, baker og instruktør med over ti års erfaring. Jeg lager frisk, smakfull mat fra bunnen av, inspirert av røttene mine i Mexico City og opplæringen min i Spania og USA.
Automatisk oversatt
Kokk i Phoenix
Arrangeres der du bor

Sesongens brunsjbaking

757 kr NOK per gjest
En koselig, sesongbasert frokost- og brunsjmeny med nybakt bakverk og søtsaker laget fra bunnen av. Menyen kan tilpasses, og tilbudene varierer etter sesong. • nybakte croissanter, pain au chocolat eller wienerbrød • banan-, sitron- eller gulrotbrød • sesongbasert fruktterte (f.eks. bær, steinfrukt eller epler) • velsmakende quiche med sesongens grønnsaker

Smaker fra Mexico by

858 kr NOK per gjest
En koselig meny i hjemmekjøkkenstil inspirert av Mexico City. Vi begynner med en frisk salat av palmehjerter, avokado og agurk, etterfulgt av røkt chipotle fideo seco og myke biff-tacos med lime. Til slutt en klassisk tres leches-kake – kremaktig, gjennomvåt og søt.

Enkle italienske smaker

858 kr NOK per gjest
En fersk hjemmelaget italiensk-inspirert meny Start med en bruschetta med ricotta og tomat, etterfulgt av en frisk sitronorzo med ristede grønnsaker, og avslutt med en kremet pannacotta toppet med sesongens frukt. Enkle, friske retter ment å deles.
Du kan sende en melding til Elena for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Erfaring fra restauranter, bakerier, som bedriftseier, kulinarisk instruktør og privat kokk
Medgrunnlegger av bakeriet Masa Madre
Jeg var med på å grunnlegge et bakeri inspirert av de meksikanske røttene mine, som spesialiserer seg på ferske, håndlagde varer.
Inspirert av familien
Kulinarisk opplæring i Spania og Mexico, kokk, baker og instruktør i over ti år
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Phoenix. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
Fra 858 kr NOK per gjest
3 430 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Måltider laget fra bunnen av med ferske ingredienser

Kokk, baker og instruktør med over ti års erfaring. Jeg lager frisk, smakfull mat fra bunnen av, inspirert av røttene mine i Mexico City og opplæringen min i Spania og USA.
Automatisk oversatt
Kokk i Phoenix
Arrangeres der du bor
Fra 858 kr NOK per gjest
3 430 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering

Sesongens brunsjbaking

757 kr NOK per gjest
En koselig, sesongbasert frokost- og brunsjmeny med nybakt bakverk og søtsaker laget fra bunnen av. Menyen kan tilpasses, og tilbudene varierer etter sesong. • nybakte croissanter, pain au chocolat eller wienerbrød • banan-, sitron- eller gulrotbrød • sesongbasert fruktterte (f.eks. bær, steinfrukt eller epler) • velsmakende quiche med sesongens grønnsaker

Smaker fra Mexico by

858 kr NOK per gjest
En koselig meny i hjemmekjøkkenstil inspirert av Mexico City. Vi begynner med en frisk salat av palmehjerter, avokado og agurk, etterfulgt av røkt chipotle fideo seco og myke biff-tacos med lime. Til slutt en klassisk tres leches-kake – kremaktig, gjennomvåt og søt.

Enkle italienske smaker

858 kr NOK per gjest
En fersk hjemmelaget italiensk-inspirert meny Start med en bruschetta med ricotta og tomat, etterfulgt av en frisk sitronorzo med ristede grønnsaker, og avslutt med en kremet pannacotta toppet med sesongens frukt. Enkle, friske retter ment å deles.
Du kan sende en melding til Elena for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
Ti års erfaring
Erfaring fra restauranter, bakerier, som bedriftseier, kulinarisk instruktør og privat kokk
Medgrunnlegger av bakeriet Masa Madre
Jeg var med på å grunnlegge et bakeri inspirert av de meksikanske røttene mine, som spesialiserer seg på ferske, håndlagde varer.
Inspirert av familien
Kulinarisk opplæring i Spania og Mexico, kokk, baker og instruktør i over ti år
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Phoenix. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?