Airbnb-tjenester

Kokker i Phoenix

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Middelhavsmeze og tyrkisk mat med Volkan

Middelhavskjøkken, friske urter, olivenolje, livlige mezes, global fusion.

Kreolsk-sørvestlig fusjonssmak med Dwayne

Jeg har servert idrettsutøvere fra alle NFL-lag med mine unike cajun- og sørvestlige retter.

Kokk for deg

Privatjet-kokk: fra meksikanske kjøkken til stjerner og idrettsutøvere med globale smaker.

Kreativ gourmetmat av Adam

Jeg lager minneverdige måltider gjennom kreativitet, teknikk, kvalitet og bærekraft.

Europeiske kulinariske opplevelser med Simona

Jeg er en Food Network Chopped-mester som fullførte et kulinarisk kunstprogram i Norge.

Fersk økologisk mat med Sandra

Jeg eier et cateringfirma som spesialiserer seg på ny-amerikansk og pan-middelhavs kystmat.

Matopplevelse med personlig kokk, Sasha

Jeg bruker lidenskapen min for toppkvalitet og lokale råvarer til å lage sesongbaserte retter som er fulle av smak!

Bohemsk fusion av Ehecalt

Matlagingen min blander hjemmelagde meksikanske smaker med internasjonale påvirkninger.

Måltider laget fra bunnen av med ferske ingredienser

Kokk, baker og instruktør med over ti års erfaring. Jeg lager frisk, smakfull mat fra bunnen av, inspirert av røttene mine i Mexico City og opplæringen min i Spania og USA.

Globalt kjøkken med kokken Steve

Jeg gjør det enkelt å "få inn en kokk"! Jeg lager uforglemmelige kulinariske opplevelser som bygger på teknikker og smaker fra mine reiser til 50 land over hele verden.

Balansert fine dining av Jenn

Jeg tilfører klassisk trening en helhetlig tilnærming, og skaper levende, lokale menyer.

Chef Bibi's Comida Latina

Vi tilbyr deg åpen ild og latinamerikansk matlaging.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen