Airbnb-tjenester

Kokker i Sitio de Calahonda

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Oppskrifter fra hele verden av Luis

Jeg har laget mat for prestisjetunge restauranter og kjendiser, som Jennifer Lawrence.

Rundt Middelhavet av Tomi

Jeg lager plantebaserte måltider og sjømatfestmåltider med regionale middelhavssmaker.

Privatkokken Anaïs

Middelhavsinspirert fransk mat med afrikanske røtter og autentiske, instinktive smaker.

Gourmetmåltider i villaen din av en Michelin-stjernekokk

Ingen shopping, ingen matlaging, ingen rengjøring. Bare nyt ferien din med deilig mat.

Nyt en Haute Cuisine-opplevelse hjemme

Høykjøkken, internasjonalt fusjonskjøkken, kulinariske teknikker, konditori

Privat kokk Jonathan Berneman

Vegansk, plantebasert, økologisk, hjemmelaget, fleksibel for kostholdsbehov.

Michelin på bordet ditt

Råvarer fra lokale markeder Servise fra Michelin-restauranter Kreativitet, presentasjon, profesjon Skjønnheten i det enkle

Banketter og feiringer for Daniel

Jeg har jobbet for Dani García og ledet store arrangementer i Andalucia.

Privat kokk Astrid

velvære, matdesign, kulinarisk teknikk, kreativitet, gastronomi

Unik gastronomisk opplevelse med Mauro Barreiro

Jeg forvandler oppholdet ditt til en eksklusiv restaurant. Retter med personlighet, haute cuisine-teknikker og en gastronomisk opplevelse du alltid vil huske.

Eksklusiv middag i villa: kokkene Mickael og Katya

Mat med franske røtter, sesongbaserte menyer, grillmat og en global smakskombinasjon.

Private kokker for villaer i Marbella

Marbella Chefs er født med målet om å gjøre tilgjengelig for våre kunder smaken og showet av å se alle typer spesialister i kulinarisk kunst i aksjon, uten å måtte forlate hjemmet sitt.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen