Airbnb-tjenester

Kokker i Santa Cruz de Tenerife

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Santa Cruz de Tenerife

Kokk

Forfatter moderne kjøkken, med tradisjonell sjel

20 års erfaring begynte jeg å lage mat som 17-åring i Italia og lærte den sanne betydningen av å være kokk i Paris. Jeg trente gjennom praktisk erfaring i Italia, Paris og Tenerife. Jeg har jobbet over hele Europa, lært tradisjon og innovasjon i Italia, Frankrike og Spania.

Kokk

Moderne Izakaya-spisesteder av Marx

Åtte års erfaring, opprinnelig fra Filippinene, begynte jeg i multimedia før jeg fant lidenskapen min: matlaging. Jeg er utdannet ved Lyceum University of the Philippines med fokus på asiatiske retter. Jeg raffinerte ferdighetene mine ved å tilberede måltider med flere retter i et moderne izakaya-miljø.

Kokk

Privat middelhavsrestaurant av kokken Roberto

30 års erfaring skaper jeg globale kulinariske øyeblikk for bursdager, ferier og familiesammenkomster. Jeg startet min kulinariske reise som 18-åring og fikk praktisk erfaring på spisesteder over hele verden. Jeg tilbyr en intim middag hvor gjestene er vitne til den kulinariske prosessen på egen hånd.

Kokk

Santa Cruz de Tenerife

Food Rebel av Eros

16 års erfaring har jeg laget et merke som har reist over hele Europa, inkludert Frankrike, Italia og Luxembourg. Jeg er utdannet i Madrid og Marseille med kokker som Albert Adriá, Oriol og Jamie Oliver. Jeg har vært finalist i flere turneringer og mesterskap med det spanske matlagingsutvalget.

Kokk

Haute cuisine på gatenivå

20 års erfaring har jeg laget min kulinariske identitet ved å jobbe på kjøkken med Michelin-stjerner med kjente kokker. Jeg lærte av kokker som Albert Adrià, Elkano og Jamie Oliver. Jeg jobbet på kjøkken med 1, 2 og 3 Michelin-stjerner med berømte kokker.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen

Flere tjenester å utforske