Airbnb-tjenester

Kokker i Richmond

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Richmond

Kokk

Miljøvennlige gård-til-bordmåltider med Lovena

15 års erfaring har jeg tre vellykkede Indigo Age Café-steder som underviser i vegetarisk og sunn matlaging. Jeg studerte ved Real Raw Food Institute og Living Light Institute. Jeg har vært omtalt i Plant Based Foodie Vancouver og Impact Magazine.

Kokk

Vancouver

Fine spisesteder av Allen

Jeg er en Michelin-stjerneutdannet kokk med lang erfaring, inkludert matlaging på Buckingham Palace for Queen Elizabeth II. Jeg har et Kitchen Management Diploma fra London i Storbritannia, samt en NVQ Level 3-kvalifikasjon fra en kulinarisk skole i London

Kokk

Sesongbasert italiensk mat med Mariana

18 års erfaring med å vokse opp i nærheten av havet, lærte jeg å elske smaken av friske, bærekraftige ingredienser. Jeg lærte å lage mat fra moren min, en kokk, observerte hennes presisjon og respekt for smaken hennes. Fersk pasta og brød er mine lidenskaper, og jeg fokuserer på økologiske og plantebaserte retter.

Kokk

Kystmat av Ryan

25 års erfaring jeg spesialiserer meg på å kurere de beste kulinariske opplevelsene i British Columbia. Jeg har en kulinarisk grad fra Debrulle Culinary School. Jeg skaper opplevelser for kongelige og profilerte klienter over hele British Columbia.

Kokk

Lokalt hentet mat med Tushar

15 års erfaring har jeg en lidenskap for matlaging og mange års erfaring med fine spisesteder. Jeg studerte ved Niagara college, en av de beste kulinariske skolene i Canada. Jeg har jobbet hos Botanist og Hawksworth, to av de mest anerkjente restaurantene i Canada.

Kokk

Moderne og indisk smaker av Tushar

Ti års erfaring skaper jeg moderne og indisk mat med lidenskap og engasjement. Jeg studerte kulinarisk ledelse ved Niagara College, opplæring under kunnskapsrike kokker. Jeg har jobbet på kjente restauranter som Hawksworth og Botanist.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen

Flere tjenester å utforske