
Airbnb-tjenester
Kokker i Richmond
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Richmond

Kokk
Miljøvennlige gård-til-bordmåltider med Lovena
15 års erfaring har jeg tre vellykkede Indigo Age Café-steder som underviser i vegetarisk og sunn matlaging. Jeg studerte ved Real Raw Food Institute og Living Light Institute. Jeg har vært omtalt i Plant Based Foodie Vancouver og Impact Magazine.

Kokk
Vancouver
Fine spisesteder av Allen
Jeg er en Michelin-stjerneutdannet kokk med lang erfaring, inkludert matlaging på Buckingham Palace for Queen Elizabeth II. Jeg har et Kitchen Management Diploma fra London i Storbritannia, samt en NVQ Level 3-kvalifikasjon fra en kulinarisk skole i London

Kokk
Sesongbasert italiensk mat med Mariana
18 års erfaring med å vokse opp i nærheten av havet, lærte jeg å elske smaken av friske, bærekraftige ingredienser. Jeg lærte å lage mat fra moren min, en kokk, observerte hennes presisjon og respekt for smaken hennes. Fersk pasta og brød er mine lidenskaper, og jeg fokuserer på økologiske og plantebaserte retter.

Kokk
Kystmat av Ryan
25 års erfaring jeg spesialiserer meg på å kurere de beste kulinariske opplevelsene i British Columbia. Jeg har en kulinarisk grad fra Debrulle Culinary School. Jeg skaper opplevelser for kongelige og profilerte klienter over hele British Columbia.

Kokk
Lokalt hentet mat med Tushar
15 års erfaring har jeg en lidenskap for matlaging og mange års erfaring med fine spisesteder. Jeg studerte ved Niagara college, en av de beste kulinariske skolene i Canada. Jeg har jobbet hos Botanist og Hawksworth, to av de mest anerkjente restaurantene i Canada.

Kokk
Moderne og indisk smaker av Tushar
Ti års erfaring skaper jeg moderne og indisk mat med lidenskap og engasjement. Jeg studerte kulinarisk ledelse ved Niagara College, opplæring under kunnskapsrike kokker. Jeg har jobbet på kjente restauranter som Hawksworth og Botanist.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen