Middelhavs- og japansk fusjonsmat med Oren
Moderne middelhavsmat, japanske teknikker, fusjon, ingredienser av høy kvalitet.
Automatisk oversatt
Kokk i Vancouver
Arrangeres der du bor
Middelhavs-fusion
1 087 kr NOK 1 087 kr NOK per gjest
7 245 kr NOK er minstepris for å bestille
Denne menyen viser Middelhavets livlige smaker, der tradisjon balanseres med moderne trender. Ferske, lokale ingredienser brukes og velges ut basert på kundenes preferanser.
Eksklusiv meny
1 450 kr NOK 1 450 kr NOK per gjest
7 245 kr NOK er minstepris for å bestille
Et nøye utvalg av utsøkte retter med de beste ingrediensene og kulinariske teknikker. Hver rett er nøye tilberedt for å gi en unik, minneverdig matopplevelse.
Japansk mat
2 174 kr NOK 2 174 kr NOK per gjest
10 868 kr NOK er minstepris for å bestille
Autentiske, finurlige retter med ferske, sesongbaserte ingredienser. Tradisjonelle smaker blandes med moderne teknikker for å levere en meny som kundene og gjestene deres vil nyte.
Du kan sende en melding til Oren for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
Karriere over 20 år
15 år i Europa, ekspert på moderne middelhavs- og japansk fusjonsmat.
Har jobbet på Michelin-stjernekjøkken
Opplært under kokker med Michelin-stjerner i Paris, Japan, Italia og Danmark.
Utdannet ved Le Cordon Bleu, Paris
Utdannet ved Le Cordon Bleu Paris, utdannet under Michelin-kokker i Europa og Japan.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Vancouver. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 2, kan delta, opptil 100 gjester totalt.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 450 kr NOK Fra 1 450 kr NOK per gjest
7 245 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




