Airbnb-tjenester

Kokker i Burnaby

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Burnaby

Kokk

Sesongbasert italiensk mat med Mariana

18 års erfaring med å vokse opp i nærheten av havet, lærte jeg å elske smaken av friske, bærekraftige ingredienser. Jeg lærte å lage mat fra moren min, en kokk, observerte hennes presisjon og respekt for smaken hennes. Fersk pasta og brød er mine lidenskaper, og jeg fokuserer på økologiske og plantebaserte retter.

Kokk

Personlig bespisning av Maryam

20 års erfaring jeg spesialiserer meg på kostholdsbehov, og tilbyr vegetariske, veganske, glutenfrie og halalalternativer. Jeg er utdannet i Vancouver. Jeg er også Red Seal-sertifisert. Jeg har laget mat på Glowbal Group, Four Seasons Hotel, River Rock Casino og Fairmont Hotel.

Kokk

Kystmat av Ryan

25 års erfaring jeg spesialiserer meg på å kurere de beste kulinariske opplevelsene i British Columbia. Jeg har en kulinarisk grad fra Debrulle Culinary School. Jeg skaper opplevelser for kongelige og profilerte klienter over hele British Columbia.

Kokk

Miljøvennlige gård-til-bordmåltider med Lovena

15 års erfaring har jeg tre vellykkede Indigo Age Café-steder som underviser i vegetarisk og sunn matlaging. Jeg studerte ved Real Raw Food Institute og Living Light Institute. Jeg har vært omtalt i Plant Based Foodie Vancouver og Impact Magazine.

Kokk

Soulful fusion av Jamila

Jeg har 9 års erfaring fra Barbados, og har jobbet over Miami, Vancouver og avsidesliggende BC-hytter. Jeg har jobbet på eksklusive feriestedskjøkken som The Sandy Lane Hotel og Almond Beach Hotel. Jeg har jobbet som kokk på yachter og på hoteller som Fontainebleau i Miami.

Kokk

Umami og Amore

Vårt private kokk- og cateringfirma tilbyr en skreddersydd kulinarisk opplevelse som spesialiserer seg på personlige menyer for intime middager, spesielle arrangementer og bedriftssamlinger. Enten du er vertskap for en liten sammenkomst eller en stor feiring, tilbyr vi catering med full service som inkluderer elegant belagte måltider, kreative kanapéer og levende buffetvalg. For catering til arrangementer designer vi hver meny for å matche temaet og preferansene til anledningen, alt fra elegante middager med flere retter til uformelle, folkemengder. I tillegg kan kunder velge mellom enten fullservice catering eller mer kostnadseffektive leveringstjenester, noe som sikrer fleksibilitet uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Enten du trenger en luksuriøs middag eller bare ønsker å nyte kokkeforberedte måltider hjemme, tilbyr vi en eksepsjonell kulinarisk opplevelse som både er deilig

Alle kokketjenester

Sesongbaserte kulinariske opplevelser av Amanda

Åtte års erfaring har jeg fordypet meg i kjøkken rundt om i verden og utforsket forskjellige kjøkken og stiler. Jeg jobbet under flere svært talentfulle kokker på tvers av flere kjøkken og omgivelser. Jeg lærte av flere høyt talentfulle kokker på tvers av flere kjøkken og omgivelser.

Moderne toskansk fusion av Oren

15 års erfaring jeg spesialiserer meg på moderne middelhavsmat fylt med japanske smaker. Jeg skar på ferdighetene mine på den prestisjefylte kulinariske skolen. Jeg trente på restauranter med Michelin-stjerner i Paris, Japan, Italia og Danmark.

Lokalt hentet mat med Tushar

15 års erfaring har jeg en lidenskap for matlaging og mange års erfaring med fine spisesteder. Jeg studerte ved Niagara college, en av de beste kulinariske skolene i Canada. Jeg har jobbet hos Botanist og Hawksworth, to av de mest anerkjente restaurantene i Canada.

Levende, nærende mat med Georgie

Ni års erfaring, jeg bringer kreativitet, farge og balanse til bordet. Jeg er en profesjonelt opplært holistisk ernæringsekspert og selvlært kokk. Jeg har jobbet som privat kokk på seilbåter i BVI og Frankrike.

Senegalesisk og fransk fusjonsmat med Ans

25 års erfaring er at jeg tilbereder tradisjonelle senegalesiske retter med et moderne preg. Jeg er utdannet i matlaging og service på hotellet og turistskolen i Dakar. Jeg laget en gallamiddag for å feire Senegals uavhengighet i Vancouver.

Gjør det fine franske kjøkkenet enda bedre med Clément

15 års erfaring jeg har jobbet på 8 restauranter, inkludert 2 med Michelin-stjerner. Jeg er utdannet i kulinarisk skole i Paris. Jeg jobbet på to restauranter med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i raffinert fransk mat.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen