
Airbnb-tjenester
Kokker i Seattle
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Seattle

Kokk
Eventyrkokk som spesialiserer seg på unike utfordringer.
30 års erfaring har jeg eid en restaurant, produsert eksepsjonelle arrangementer og tilberedt på spennende steder. Eier, Executive Chef, Operations and Logistics Specialist For Rolex, on the Juneau Ice Fields: Alaska king crab, sockeye salmon, and cibut.

Kokk
Sørlige, sjømat og italienske smaker av Larson
20 års erfaring Jeg har jobbet i ulike kjøkkenroller, fra køkokk til kjøkkensjef og restaurantleder. Jeg ble uteksaminert fra kokkekunstskolen i 2001. Jeg har undervist i kulinarisk kunst på ungdomsskolen de siste tre årene.

Kokk
Seattle
Skreddersydde spisesteder av Caitlin
18 års erfaring har jeg laget personlige kulinariske opplevelser som gjenspeiler min lidenskap for detaljer og teamarbeid. Jeg gikk på Culinary Institute of America og finpusset mine gjestfrihetsferdigheter på restauranter. Jeg har jobbet på BottleRock, Pestoni Family Winery og Treasury Wine Estates.

Kokk
Eksklusiv global mat med Thomas
15 års erfaring jeg har laget mat på steder med Michelin-stjerner og den populære Tao Asian Bistro i Las Vegas. Gjennom opplæring med kokker og restauranter har jeg fått mange års førstehåndskunnskap. Som kjøkkensjef på et berømt sted i Seattle, bringer jeg allsidighet til alle tallerkenene.

Kokk
Kirkland
Dristige globale smaker av Paola
8 års erfaring Jeg er en kokk som er like lidenskapelig opptatt av global mat og etablerte tradisjoner. Jeg lærte å lage mat gjennom praktisk erfaring og inspirasjon fra familieretter. UTILGJENGELIG

Kokk
Seattle
Private fine middager av Ryan
Jeg er en erfaren kokk som spesialiserer seg på fine spisesteder, kystmat og vedfyrt matlaging. Jeg elsker overfloden PNW har å by på - og gleder meg til å dele den med deg!
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen