Airbnb-tjenester

Kokker i Miami Shores

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, karibisk fusion, globalt kjøkken, lidenskapelige smaker, presentasjon.

Personlig kokk Rafa

Jeg leverer måltider av restaurantkvalitet til bordet ditt! Personlig, frisk og laget med lidenskap for å passe din smak, livsstil og timeplan. Jeg er veldig lett å jobbe med, og jeg reiser til deg!

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Kom inn, la meg gi deg mat.

Serverer soul med en side av sass: hvor trøstemat møter kreativitet og hver bit forteller en historie.

Karibiske smaker laget med kjærlighet av Tricia

Jeg spesialiserer meg på å tilføre hver rett dype karibiske røtter og et hjerte fullt av lidenskap.

Privat middagsfest med kokken Amid og teamet

Det som gjør meg unik, er at jeg er sjefskokk/leder i mitt eget firma, og leder for en fantastisk gruppe. Forpliktelsen til gjesten er å kun gi utmerket service og en fantastisk opplevelse.

Food NetWork Chef Kreativt arbeid av kokken Anthony

Lidenskapelig opptatt av alle typer mat, og bringer smak og integritet.

Premium Omakase med Tomas

Opplevelse med luksussushi med utvalgte produkter som laks fra Færøyene og kamskjell fra Hokkaido

Øykjøkken av Stephanie

Jeg spesialiserer meg på levende, uforglemmelige karibisk-inspirerte måltider med rike smaker.

Spesialservering av Tony

Jeg er en tidligere student ved Culinary Institute of Virginia og privat kokk for idrettsutøvere.

Tradisjonell italiensk mat med Maria

Jeg kombinerer opplæringen i Verona med inspirasjon fra bestemors oppskrifter.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen