
Airbnb-tjenester
Kokker i Metairie
Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.
Nyt mat laget av en privat kokk i Metairie

Kokk
Kokken Scipios kreative kjøkken
20 års erfaring har jeg jobbet som kokk på en rekke restauranter. Jeg har laget mat siden jeg var barn i New Orleans. Jeg gjorde lidenskapen min for mat til en vellykket karriere.

Kokk
Kreativ global mat med Jason
12 års erfaring Min kulinariske stil spenner fra klassiske franske til vietnamesiske smaker. Jeg fikk mine kulinariske ferdigheter gjennom restaurantopplæring og kokebokstudie. Jeg har sørget for kjendiskunder, høyprofilerte arrangementer og filmproduksjoner.

Kokk
Sørlig sjel og smak av Reagan
13 års erfaring har jeg ledet og bygget bedrifter, noe som skaper uforglemmelige kulinariske og designopplevelser. Jeg lærte å lage mat av bestemoren min og raffinert håndverket mitt gjennom praktisk erfaring. Jeg representerte Sør-regionen som en topp firefinalist i MasterChef sesong 13.

Kokk
Sørlige spesialiteter med Ashley
24 års erfaring oppdaget jeg lidenskapen min som 14-åring mens jeg jobbet sammen med moren min i et cateringfirma. Kundene mine inkluderer stjerneutøvere som Jadeveon Clowney og Carl Granderson. Jeg har blitt skrevet opp i Sports Illustrated og andre bemerkelsesverdige publikasjoner.

Kokk
Kreolsk kjøkken av Jaleel
Fem års erfaring med å bruke mine kulinariske ferdigheter, bringer jeg smaken av New Orleans til bordet. Jeg deltok på New Orleans Culinary & Hospitality Institute (NOCHI). Jeg er kjent for min autentiske kreolske mat og appetittvekkende pizzaer.

Kokk
En privat kulinarisk opplevelse av Jimyria
5 års erfaring Jeg tilbyr kulinariske opplevelser skreddersydd til private kunder jeg studerte i kulinariske ferdigheter og matsikkerhet gjennom NOCHI og ServSafe. Jeg ble uteksaminert fra NOCHI og har laget mat på flere fester på over 50.
Private kokker som sørger for det perfekte måltidet
Lokale fagfolk
Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer
Håndplukket for kvalitet
Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging
Suveren kvalitet
Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen