Airbnb-tjenester

Kokker i Metairie

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Metairie

Kokk

Kokken Scipios kreative kjøkken

20 års erfaring har jeg jobbet som kokk på en rekke restauranter. Jeg har laget mat siden jeg var barn i New Orleans. Jeg gjorde lidenskapen min for mat til en vellykket karriere.

Kokk

Kreativ global mat med Jason

12 års erfaring Min kulinariske stil spenner fra klassiske franske til vietnamesiske smaker. Jeg fikk mine kulinariske ferdigheter gjennom restaurantopplæring og kokebokstudie. Jeg har sørget for kjendiskunder, høyprofilerte arrangementer og filmproduksjoner.

Kokk

Sørlig sjel og smak av Reagan

13 års erfaring har jeg ledet og bygget bedrifter, noe som skaper uforglemmelige kulinariske og designopplevelser. Jeg lærte å lage mat av bestemoren min og raffinert håndverket mitt gjennom praktisk erfaring. Jeg representerte Sør-regionen som en topp firefinalist i MasterChef sesong 13.

Kokk

Sørlige spesialiteter med Ashley

24 års erfaring oppdaget jeg lidenskapen min som 14-åring mens jeg jobbet sammen med moren min i et cateringfirma. Kundene mine inkluderer stjerneutøvere som Jadeveon Clowney og Carl Granderson. Jeg har blitt skrevet opp i Sports Illustrated og andre bemerkelsesverdige publikasjoner.

Kokk

Kreolsk kjøkken av Jaleel

Fem års erfaring med å bruke mine kulinariske ferdigheter, bringer jeg smaken av New Orleans til bordet. Jeg deltok på New Orleans Culinary & Hospitality Institute (NOCHI). Jeg er kjent for min autentiske kreolske mat og appetittvekkende pizzaer.

Kokk

En privat kulinarisk opplevelse av Jimyria

5 års erfaring Jeg tilbyr kulinariske opplevelser skreddersydd til private kunder jeg studerte i kulinariske ferdigheter og matsikkerhet gjennom NOCHI og ServSafe. Jeg ble uteksaminert fra NOCHI og har laget mat på flere fester på over 50.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen