Airbnb-tjenester

Kokker i Marina del Rey

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

California fusion cuisine by Collin

Jeg har jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og spesialiserer meg på forhøyede globale smaker.

Afrokaribiske smaker av Ashley

Jeg er en jamaicansk amerikansk kokk som feirer øyas kulinariske arv.

Forhøyet italiensk mat av Joey

Jeg er utdannet ved Le Cordon Bleu og forvandler hjem til fine italienske restauranter.

Kokken Tys luksuriøse brunsj, småretter og middag

En unik opplevelse med privat kokk, som tilbyr luksuriøse brunsjbord, elegante småspisingsbord og flerretters middager, tilberedt kun for deg.

Global Soul Kitchen av kokk Ameera

En blanding av karibiske, St.Lucianske og asiatiske smaker blandet med helbredelse og vestkyststil

Morsomme og oppslukende matlagingskurs med kokken Arno

Jeg lager praktiske kulinariske reiser med sesongens ingredienser og globale smaker.

Gledelig matlaging av Morgan

Matlaging gir meg glede, og jeg elsker å lage uforglemmelige måltider og femstjerners opplevelser!

California Ranchero Cuisine av Cam

Rettene mine inneholder proteiner fra humane kilder og økologiske ingredienser fra bondemarkeder.

Sofistikerte fusjonsmaker av Chris

Jeg var en middelhavskokk og en god kokk, og jobbet på Spondi, et 2-stjerners Michelin-sted.

Mindful meals by Ryan

Jeg brenner for oppmerksom matlaging som inspirerer til selvtillit og livsstilsendringer.

Kreative desserter og sesongbaserte menyer av kokken Solomon

Jeg blander kreativitet med tilpasningsevne og lager retter med sesongbaserte ingredienser.

Urbant spiskammer av Kevin

Jeg tar med min personlige blanding av raffinerte kulinariske teknikker og smaker til kjøkkenet ditt.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen