Airbnb-tjenester

Kokker i Marina del Rey

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Autentisk fusjonsmiddag tilpasset av kokken Tony

Jeg legger hele hjertet og sjelen i hvert måltid, og blander autentiske smaker med kreativ stil for å levere en uforglemmelig, personlig matopplevelse.

Eksklusive retter fra kokken Keis

Kokken Keis er et kulinarisk kraftverk. Med internasjonal utdanning og ferdigheter mesterlig mestret i Frankrike. Hun er kåret til en av de 25 beste private kokkene i LA. Hun serverer dristige smaker, har en sterk stil og gir uforglemmelige opplevelser på hver tallerken.

Innovativ pizzacatering av Jesus

Jeg lager en pizzasmakemeny som blander dristige meksikanske smaker med globale vri.

Mesa Montano-arrangementet av Michael

Jeg lager sjelfulle, historiedrevne måltider gjennom intime sammenkomster forankret i samhørighet.

Gourmetmiddag med Norr Kitchen – Nord-LA

Jeg spesialiserer meg på å skape eksklusive matopplevelser gjennom mat- og drikkeparinger.

Kaliforniske klassikere

Vi tilfører tre tiår med Michelin-stjerneerfaring til hver rett og spiseopplevelse!

Fersk pizza fra Jesus

Jeg har en grad i kulinarisk kunst og ble uteksaminert fra Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Jeg trives med å inspirere folk ved å dele maten min. En balanse mellom sunn middelhavskost og den perfekte mengden av litt ekstra. Økologiske sesongbaserte ingredienser som gir en spesiell matopplevelse.

Opplevelse med privat kokk fra The Culinistas

Vi matcher de beste kulinariske talentene med husholdninger for uforglemmelige matopplevelser.

Deilige feiringer av Rosalind

Jeg har drevet mitt private kokkefirma i over 15 år.

Kulinarisk opplevelse med kokken Cedric

Eksklusiv fransk mat rett til deg

Fine spisesteder hjemme hos Taja

Jeg har erfaring fra restauranter og spesialiserer meg på smaksmenyer med globale påvirkninger.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen