Airbnb-tjenester

Kokker i Lomita

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Innovativ pizzacatering av Jesus

Jeg lager en pizzasmakemeny som blander dristige meksikanske smaker med globale vri.

Mesa Montano-arrangementet av Michael

Jeg lager sjelfulle, historiedrevne måltider gjennom intime sammenkomster forankret i samhørighet.

Kaliforniske klassikere

Vi tilfører tre tiår med Michelin-stjerneerfaring til hver rett og spiseopplevelse!

Fersk pizza fra Jesus

Jeg har en grad i kulinarisk kunst og ble uteksaminert fra Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Jeg trives med å inspirere folk ved å dele maten min. En balanse mellom sunn middelhavskost og den perfekte mengden av litt ekstra. Økologiske sesongbaserte ingredienser som gir en spesiell matopplevelse.

Opplevelse med privat kokk fra The Culinistas

Vi matcher de beste kulinariske talentene med husholdninger for uforglemmelige matopplevelser.

Deilige feiringer av Rosalind

Jeg har drevet mitt private kokkefirma i over 15 år.

Kokken Pauls smakseventyr

Med over ti års erfaring i å lage måltider for Hollywoods elite, bringer jeg kunsten å spise godt til bordet ditt – og forvandler hver rett til en uforglemmelig opplevelse.

Kulinarisk opplevelse med kokken Cedric

Eksklusiv fransk mat rett til deg

Sesongens kokkebord – nordisk x japansk

Få en god samtale ved bordet, med mange års erfaring fra A-lister til superyachter – som bringer smak, finesse og litt magi til hver spiseopplevelse. Det er fest! IG: @caviarcitizen

Moderne cajun-kreolsk møter California-menyer av Ryan

Jeg blander sørstatsstemning med California-friskhet, og lager dristige, sesongbaserte menyer.

Globalt fusjonskjøkken med Kenneth

En fusjon av internasjonale smaker i uforglemmelige retter.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen