Airbnb-tjenester

Kokker i Homestead

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Gourmet-smørepåleie

Jeg bruker ferdighetene jeg lærte å mestre på topprestauranter til hvert måltid.

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Kom inn, la meg gi deg mat.

Serverer soul med en side av sass: hvor trøstemat møter kreativitet og hver bit forteller en historie.

Middag på Michelin-nivå av Collin

Jeg har ti års erfaring som kokk på en villa i Miami og utdanning fra San Diego Culinary Institute.

Dristige pastaretter og middelhavsmat av Julio

Jeg driver et cateringfirma og har laget mat til Luis Fonsi og Latin Grammy Awards.

Chef's Table-opplevelse med kokken Adrianne

En nøye utvalgt meny med gourmetmat fra Miami med lokale råvarer og ingredienser.

Ekte italienske smaker med kokken Lucia Marinelli

Jeg lærte av anerkjente kokker i Milano og spesialiserer meg på å lage autentiske italienske retter.

Fangst og matlaging med kokk

Smil og kvalitet

Brunsj og deilige bakverk med Lior

Privat konditor med klassisk utdannelse og influenserklientell.

Raffinert privat spisested laget av Gourmet Hustle

Jeg tilbyr eksklusive, private kokketjenester for feiringer, middagsselskaper og flerdagsopphold. Jeg tar meg av alt, slik at oppholdet ditt blir enkelt, hyggelig og gir deg full sinnsro.

Catering med tapas og paella

Jeg er en kokk fra Barcelona som tilbyr autentisk spansk mat. Jeg tilbereder paella og tapas på stedet for private arrangementer, feiringer og uforglemmelige matopplevelser.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen