Airbnb-tjenester

Kokker i Hidden Hills

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Cali-karibisk mat med kokken Jazzy Harvey

Velvære-fremtids Cali-karibiske måltider av kjendis kokken Jazzy for både veganere og ikke-veganere.

Sunn sesongbasert mat med ernæringskokken Cate

En helsefremmende matopplevelse hjemme med sesongbaserte ingredienser fra nærområdet.

Kreative napolitanske retter av Brady

Med erfaring fra forskning og utvikling utviklet jeg en virksomhet som fremhever napolitanske kulinariske tradisjoner.

Kreative desserter og sesongmenyer av kokken Solomon

Jeg blander kreativitet med tilpasningsevne, og lager retter med sesongens ingredienser.

Privat gourmetmiddag med Patryk

Jeg tilbyr raffinert mat med fokus på ingredienser av høy kvalitet og presisjon.

Flerettersmenyer fra Morgan

Jeg spesialiserer meg på måltider med flere retter for arrangementer av alle størrelser.

California fusion-kjøkken med Collin

Jeg har jobbet i en Michelin-restaurant og spesialiserer meg på eksklusive globale smaker.

Kokken Tys luksuriøse brunsj, småretter og middag

En unik opplevelse med privat kokk, som tilbyr luksuriøse brunsjbord, elegante småspisingsbord og flerretters middager, tilberedt kun for deg.

Global Soul Kitchen av kokken Ameera

En fusjon av karibiske, St. Lucian og asiatiske smaker – tilført helbredende og vestkyst-stil

Elevated Italian fare av Joey

Jeg er utdannet ved Le Cordon Bleu og forvandler hjem til italienske restauranter med fine-dining.

Raffinert italiensk mat med Maria

Jeg lager sofistikerte retter med omtanke, og jeg bruker sesongens ingredienser av høyeste kvalitet.

California Ranchero Cuisine av Cam

Rettene mine inneholder proteiner fra humane kilder og økologiske ingredienser fra bondemarkeder.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen