Airbnb-tjenester

Kokker i Gènova

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Gènova

Kokk

Middelhavsmat av Juan Carlos

Jeg har 20 års erfaring som opprinnelig fra Argentina, og brukte 15 år på å finpusse ferdighetene mine i Italia. Jeg fikk erfaring på anerkjente spanske restauranter Lasarte og Kursaal. Jeg lærte av kokken bak en trestjerners Michelin-restaurant i Baskerland.

Kokk

De beste risene og paellaene av David

Fem års erfaring med kokk hjemme på Mallorca, spesialisert på ris, paellas, fideuàs og tapas. Jeg er utdannet i risteknikker med Alex del Vicio og Edu Torres i Molino Roca. Jeg har laget mat til fotballforbundet på Balearene, for padelforbundet, for den tidligere fotballspilleren Roger Smith og gründeren Argentino Manolo Ugarte, blant andre.

Kokk

Taste of the Mediterranean with Paul

21 års erfaring Bredt kulinarisk perspektiv, spesialisert på middelhavsmat, peruansk og japansk mat. Jeg jobbet ved Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Jeg var sjefsjef på den asiatiske restauranten Arume. Jeg jobbet mange steder i verden

Kokk

Internasjonal kulinarisk ekspertise av kokken Francesco

20 års erfaring jeg har jobbet over hele verden i eksklusive restauranter, private klubber og luksus catering. Jeg ble uteksaminert fra hjembyens Hospitality High School i Avellino i Italia. Jeg ble omtalt i et russisk livsstilsmagasin og ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Kokk

Palma

Middelhavsmaker fra Raúl

11 års erfaring har jeg trent med de beste kokkene i Madrid og London før jeg finpusset håndverket mitt på Mallorca. Jeg vokste opp fascinert av moren og onkelen min på kjøkkenet. Jeg trente på restauranter med Michelin-stjerner under Gerhard Schwaiger og Stefan Brunner.

Kokk

Baskisk-mat fra Middelhavet av Carlos

Jeg har 18 års erfaring. Jeg har laget mat på flere kjente restauranter, inkludert Etxanobe med Michelin-stjerne. Jeg har trent på Leioa Hospitality School og har ekstra opplæring i thailandsk mat. Jeg har deltatt og vunnet flere pintxos-konkurranser i Baskerland."

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen