Airbnb-tjenester

Kokker i El Segundo

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Kreative napolitanske retter av Brady

Med et FoU-ferdigheter utviklet jeg en virksomhet som fremhever napolitanske kulinariske tradisjoner.

Sunn sesongbasert middag med ernæringskokk Cate

En helseopplevelse i hjemmet ved å bruke sesongbaserte ingredienser fra lokale råvarer.

Kreative desserter og sesongbaserte menyer av kokken Solomon

Jeg blander kreativitet med tilpasningsevne og lager retter med sesongbaserte ingredienser.

Privat fin middag ved Patryk

Jeg tilbyr raffinert mat med fokus på ingredienser av høy kvalitet og presisjon.

California fusion cuisine by Collin

Jeg har jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og spesialiserer meg på forhøyede globale smaker.

Menyer med flere baner av Morgan

Jeg spesialiserer meg på måltider med flere retter for arrangementer av alle størrelser.

Morsomme og oppslukende matlagingskurs med kokken Arno

Jeg lager praktiske kulinariske reiser med sesongens ingredienser og globale smaker.

Kokken Tys luksuriøse brunsj, småretter og middag

En unik opplevelse med privat kokk, som tilbyr luksuriøse brunsjbord, elegante småspisingsbord og flerretters middager, tilberedt kun for deg.

Forhøyet italiensk mat av Joey

Jeg er utdannet ved Le Cordon Bleu og forvandler hjem til fine italienske restauranter.

Global Soul Kitchen av kokk Ameera

En blanding av karibiske, St.Lucianske og asiatiske smaker blandet med helbredelse og vestkyststil

Raffinert italiensk mat med Maria

Jeg lager sofistikerte retter med omtanke, og jeg bruker sesongens ingredienser av høyeste kvalitet.

California Ranchero Cuisine av Cam

Rettene mine inneholder proteiner fra humane kilder og økologiske ingredienser fra bondemarkeder.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen