Airbnb-tjenester

Kokker i El Segundo

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i El Segundo

Kokk

Southern Soul med en fransk vri av Chef Ponder

18 års erfaring Mitt fokus: de sjelfulle tradisjonene i sørlig matlaging med nøyaktige franske teknikker. Jeg har en kulinarisk kunstgrad fra Le Cordon Bleu College of Culinary Arts kombinert med en bedriftsledelsesgrad fra det berømte Morehouse College. Jeg hjalp en restaurantgruppe med å oppnå 85% ingredienser fra gård til bord og holdt matkostnadene under 20%. Nå er jeg en privat kokk som imøtekommer behovene dine. Min spesialitet er: dine preferanser.

Kokk

Den veganske opplevelsen: Plantebasert privat kokk

Møt kokken JustNCase! Med mange års erfaring i den kulinariske industrien har jeg drevet min egen matbil og lansert en blomstrende privat kokkevirksomhet, catering til en mangfoldig klientell. Lidenskapen min for å skape smakfulle måltider av høy kvalitet har ført til at jeg jobber med flere høyt profilerte klienter i konfidensielle omgivelser, og tilbyr personlige spiseopplevelser som prioriterer smak, helse og presentasjon. Enten jeg lager innovative plantebaserte retter eller kuraterer måltider med flere retter, bringer jeg profesjonalitet, kreativitet og øye for detaljer til hver spiseopplevelse. La meg ta med luksusen til en privat kokk til Airbnb-oppholdet ditt!

Kokk

Cali Mediterranean by Liza

Jeg er en lokal privat kjendiskokk som har jobbet for Allison Holker, Sebastian Stan og andre klienter i privat sektor. Jeg begynte mine private kokketjenester på Malibu Beach Recovery Home. Der fant jeg opp mange av oppskriftene mine for å overholde deres lavglykemiske kosthold. Jeg reiste meg som souskokken deres og kulinarisk lærer. Nisjen min er middelhavsmat og bakverk.

Kokk

Sunn sesongbasert middag med ernæringskokk Cate

Fire års erfaring Jeg har fire års erfaring med å lage helsebærende måltider for å helbrede klienter rundt i LA. Jeg er en holistisk helseveileder sertifisert av Institute for Integrative Nutrition. Food Network's "Chopped" Champion og turneringsfinalist.

Kokk

Privat spiseopplevelse kuratert av kokken Neicy

15 års erfaring med komfortmat med en vri, jeg lager mat til kjendiser og eksklusive arrangementer. Bestemoren min trente meg, og jeg raffinerte ferdighetene mine ved Illinois Institute of Art. Jeg grunnla også MeMa's Southern Hospitality and Chef Neicy Flavor Company.

Kokk

Gourmetmat med Dylan

Fem års erfaring er jeg dedikert til å ta med fersk gourmetmat til bordet ditt. Jeg studerte under noen av de beste kokkene i LA. Jeg skrev en kokebok for barn med spiseforstyrrelser.

Alle kokketjenester

Forhøyet italiensk mat av Joey

Jeg er Joey, en LA-basert privat kokk som spesialiserer seg på italiensk mat. Min kulinariske reise begynte på Le Cordon Bleu i Los Angeles, hvor jeg lærte å tilføre kreativitet i komplekse oppskrifter. Med italiensk arv på begge sider av familien min reiser jeg til Italia hvert år for å utdype ekspertisen min. I løpet av mine ti år som privat kokk har jeg servert en rekke kunder - fra kjendiser til den mer nedtonede - og jeg ser frem til å bringe utsøkte retter laget med ingredienser av høy kvalitet til hjemmet ditt.

Fine spisesteder ved Caleb.

Åtte års erfaring er jeg profesjonell kokk og matdesigner med kjøkkenopplevelse i verdensklasse. Jeg er opplært på Bouchon Bistro og studerte også under kokk Thomas Keller på French Laundry. Jeg har hatt lykke til å jobbe på The French Laundry og Bouchon Bistro.

Afrokaribiske smaker av Ashley

Jeg er kokk Ashley, og jeg gir et dypt personlig perspektiv til hver rett jeg lager. Mine afro-karibiske fusjonsretter hedrer tradisjonen og feirer kreativitet, inspirert av min jamaicansk-amerikanske arv, formell kulinarisk opplæring fra New School of Cooking og seks års erfaring som kokk. Arbeidet mitt går utover maten min. Reisen min som svart innvandrerkvinne i den kulinariske verden er et bevis på utholdenhet og lederskap. Jeg er lidenskapelig opptatt av å utfordre stereotyper, forsterke stemmene til svarte kvinner og fremheve bidragene våre. Matlaging for deg er mer enn bare et måltid - det er en feiring av kultur, identitet og historiene som forbinder oss. Jeg brenner for å bevare og dele skjønnheten i den karibiske kulturen med deg mens jeg skaper et sted for refleksjon og utrolig mat.

Global Soul Kitchen av kokk Ameera

15 års erfaring Jeg er en tredje generasjons californisk blanding av ingredienser fra vestkysten med globale krydder. Jeg lærte av mor og bestemor, deretter gjennom opplæring og drift av virksomheten min. Jeg vant Food Networks matlagingskonkurranse og har servert Rihanna, Stevie Wonder og mer.

Kreative desserter og sesongbaserte menyer av kokken Solomon

16 års erfaring jeg spesialiserer meg på å utvikle innovative oppskrifter og retter for små matvirksomheter. Jeg ble uteksaminert fra Culinary Institute of America. Jeg fokuserer på forskning og utvikling for små matvirksomheter.

Luksusrestauranter i hjemmet av Ty

Jeg er privat kokk med over ti års erfaring med å skape personlige spiseopplevelser for familier, kreative og matelskere i hele California. Matlagingen min er forankret i flerkulturelle fusjonsfulle smaker fra sør, Karibia, Latin-Amerika og videre. Jeg har bygget navnet mitt gjennom munn, matlaging for klienter som inviterer meg tilbake år etter år på grunn av forbindelsen og omsorgen jeg bringer til hver tallerken. Hva gjør meg annerledes? Jeg lager ikke bare mat - jeg overfører følelsen til mat. Enten det er komfort, feiring eller nostalgi, bruker jeg den emosjonelle siden av et måltid. Jeg har vært vertskap for alt fra intime bursdager til popup-vinduer og private middager, og jeg behandler hver enkelt som om det er mitt viktigste. Hvis du noen gang har ønsket en kokk som føler seg som familie og kokker som om de har bodd overalt du elsker, er det

Kreative napolitanske retter av Brady

24 års erfaring Jeg trives med å få folk til å føle seg komfortable mens jeg leverer kreative menyer og opplevelser. Jeg har finpusset mine kulinariske ferdigheter i både kjøkken- og høytrykkshendelsesmiljøer. Jeg har lansert et mobilt konsept for napolitansk mat som kuraterer minneverdige retter, en privat cateringvirksomhet og store arrangementstjenester. La meg ta deg med på en reise med deilige og næringsrike.

Globale kulinariske reiser av Shieya

Ti års erfaring har jeg laget spesialretter fra et bredt utvalg av påvirkninger i over ti år. Jeg trente på Nobu og også på Wolfgang Puck. Jeg vant Food Network's Supermarket Stakeout Season 6 og dukker opp på Gastronauts.

Deilige kreasjoner av Teresa

20 års erfaring har jeg over to tiår med mangfoldig erfaring i høytrykkskjøkkenmiljøer. Jeg studerte kulinarisk kunst ved Los Angeles Trade Technical College. Jeg har mottatt fru Cubbisons beste dressing-pris.

Karibisk-europeisk fusjonsmiddag av Paola

Syv års erfaring jeg lager mat for private kunder og blander karibiske røtter med globale smaker. Jeg lærte å lage mat fra moren min og deltidsjobber som tenåring. Jeg lager baking og flerkulturell mat.

Nordøst-inspirerte private spisesteder av Paola

Ni års erfaring har jeg laget matlagingsferdighetene mine gjennom år med yachtcharter og private middager. I tillegg til å ta kurs, har jeg finpusset ferdighetene mine via yachtcharter og private middager. Jeg har laget retter for et fantastisk utvalg av gjester mens jeg seiler på yachter.

Flavors of the world by Miily

Fem års erfaring startet jeg kokkevirksomheten min under pandemien og samarbeidet med kokker i California. Jeg har trent flere kokker rundt i Sør-California og har kontinuerlig opplæring. Jeg har laget mat til høyprofilerte klienter, inkludert dommerne i America's Got Talent.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen