Airbnb-tjenester

Kokker i Daly City

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Herligheter fra hage til bord av Charles

Sertifisert mesterkokk med over 30 års erfaring på Michelin-kjøkken. Spesialisert på sesongbaserte, hage-til-bord-middager, skreddersydde menyer og uforglemmelige private kulinariske opplevelser.

Privat kokk i Bay Area

Forestill deg en matopplevelse hvor hver detalj er laget kun for deg. Dette er mer enn bare et måltid, det er en sanseopplevelse. Fra den delikate balansen mellom smaker til den sømløse presentasjonen ved bordet.

Den veganske opplevelsen: Plantebasert privatkokk i San Francisco

Jeg bringer kreativitet og lidenskap til plantebasert mat gjennom mitt eget kulinariske foretak. Basert i Los Angeles, har jeg på grunn av stor etterspørsel utvidet til San Francisco-området.

Moderne privat spisested av Deniz

Jeg driver Bistro Ember i San Francisco, hvor vi blander en rekke internasjonale smaker.

Privat kokkebord: Zensoul 5-retters fine dining

Som klassisk utdannet privat kokk i Bay Area, gjør jeg sjelfulle globale smaker om til minneverdige matopplevelser. ZenSoul Cuisine kombinerer BBQ, asiatisk og Soul Food med fine dining-kunst.

Kokk Tony «Sjelfulle mateventyr»

25 år som Pitmaster som spesialiserer seg på sørstatskomfort med karibisk matlaging er min lidenskap. Moro er alltid på menyen.

Helsefokusert fusjonsmat med Everton

Rettene mine spenner over vegansk, vegetarisk, italiensk, karibisk, asiatisk fusjon og sørstatsmat.

Kokk for spesielle arrangementer av Amanda

Jeg tilbereder måltider fra gård til bord for alle dine kommende sammenkomster, fester og små arrangementer.

Saftig mat med Lakeith

Jeg lager visuelt imponerende retter med ferske, lokale ingredienser.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen