Airbnb-tjenester

Kokker i San Francisco

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i San Francisco

Kokk

Hyperlocal, foraged fare av Clair

Over 15 års erfaring! Jeg har laget mat på Pizzetta 211 i San Francisco og som kokk på en El Cerrito-eiendom. Jeg har jobbet under kokker med Michelin-stjernebakgrunn og drevet mitt første kjøkken på 19 år. Jeg har laget mat for ledende navn i teknologisektoren og Midas List venturekapitalister.

Kokk

Luksuriøse spisesteder fra gård til bord av kokken Rhonda

Jeg er kokken Rhonda, og min kulinariske reise begynte i 1996 som køkokk på K Creole Kitchen i New Orleans, hvor jeg raskt flyttet opp som sous-kokk. Jeg fortsatte med å forbedre ferdighetene mine som ledende kokk på Nordstrom Café og sous chef på Sunny Delights Catering i Berkeley. I 2010 grunnla jeg Cater2uSF, en privat kokk og cateringservice som serverer bemerkelsesverdige klienter som Dion Jordan, Jalen Richard, Dante Pettis og DeeBo Samual. Jeg er dedikert til å lage eksepsjonell mat, og jeg gleder meg til å gi deg en smak.

Kokk

Sesongbaserte spisesteder og friske smaker av Eric

20 års erfaring har jeg finjustert håndverket mitt i noen av Californias mest prestisjefylte kjøkken. Jeg har en grad i kulinarisk ernæring fra Johnson and Wales University. Jeg åpnet The Commissary, kåret til den beste nye restauranten i 2014.

Kokk

Stellas tryllende bord

Ti års erfaring er jeg lidenskapelig opptatt av å lage retter som får folk til å føle seg som hjemme. Jeg ble uteksaminert fra Culinary Art University i Korea. Jeg har jobbet på restauranter med Michelin-stjerner, samt Ritz Carlton Half Moon Bay.

Kokk

Helsefokusert fusjonsmat med Everton

Ti års erfaring begynte jeg med fine spisesteder og lager nå mat for idrettsutøvere som Marcus Morris og Jack Flaherty. Tidlig utdannet jeg hjemme og på kjøkken på videregående, før jeg gikk på kulinarisk skole. Jeg har laget mat til NBA-stjernen og matet andre bemerkelsesverdige idrettsutøvere.

Kokk

Sjelfull latinamerikansk twist av kokken AK

25 års erfaring jeg lager uforglemmelige arrangementer, som bringer folk sammen rundt fantastisk mat. Jeg har finpusset ferdighetene mine over tre tiår med kulinarisk erfaring. Jeg grunnla og ledet Eat Play Events & Catering, og laget minneverdige menyer.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen