Airbnb-tjenester

Kokker i Culver City

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Velvære og smak: en kulinarisk reise med Natalia

Jeg blander helse, smak og kreativitet i hver rett jeg tilbereder.

Global smaksmeny med Ashley

Jeg lager retter som forteller historier, og blander historiske smaker med moderne teknikker.

Kokk Camille Bernardi

Jeg elsker å lage friske og smakfulle måltider og å føre mennesker sammen.

Autentisk fusjonsmiddag tilpasset av kokken Tony

Jeg legger hele hjertet og sjelen i hvert måltid, og blander autentiske smaker med kreativ stil for å levere en uforglemmelig, personlig matopplevelse.

Uforglemmelige måltider av kokken Dom

Jeg tilbyr menyutforming, catering og måltidsprepping, og jeg ble omtalt på nettstedet Shoutout LA.

Spesialmenyer av Daniela

Jeg lager eksklusiv mat med kostholdsvennlige alternativer, og har et øye for kunst og detaljer.

Eksklusive retter fra kokken Keis

Kokken Keis er et kulinarisk kraftverk. Med internasjonal utdanning og ferdigheter mesterlig mestret i Frankrike. Hun er kåret til en av de 25 beste private kokkene i LA. Hun serverer dristige smaker, har en sterk stil og gir uforglemmelige opplevelser på hver tallerken.

Innovativ pizzacatering av Jesus

Jeg lager en pizzasmakemeny som blander dristige meksikanske smaker med globale vri.

Mesa Montano-arrangementet av Michael

Jeg lager sjelfulle, historiedrevne måltider gjennom intime sammenkomster forankret i samhørighet.

Kaliforniske klassikere

Vi tilfører tre tiår med Michelin-stjerneerfaring til hver rett og spiseopplevelse!

Fersk pizza fra Jesus

Jeg har en grad i kulinarisk kunst og ble uteksaminert fra Le Cordon Bleu Pasadena.

SimplyGourmetbyK

Jeg trives med å inspirere folk ved å dele maten min. En balanse mellom sunn middelhavskost og den perfekte mengden av litt ekstra. Økologiske sesongbaserte ingredienser som gir en spesiell matopplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen