Airbnb-tjenester

Kokker i Coto de Caza

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Srilankisk øykjøkken

Smiling Islander er en srilankisk kokk som er kjent for live matopplevelser og øysmaker. Han deler oppskrifter på YouTube og har blitt omtalt av andre skapere som feirer hans pulserende matlagingsstil.

Sesongens kokkebord – nordisk x japansk

Få en god samtale ved bordet, med mange års erfaring fra A-lister til superyachter – som bringer smak, finesse og litt magi til hver spiseopplevelse. Det er fest! IG: @caviarcitizen

Kokken Sheridan fra Street and Spice

Å servere mat som berører sjelen, bygger et smil og gjør deg mer enn fornøyd!

Den veganske opplevelsen: plantebasert privat kokk

Jeg har laget mat til kjendiser i Los Angeles og laget raffinerte veganske retter i over ti år.

Sesongbasert kokkens bord ved Byron

Jeg lager hver tallerken med lidenskap og legger mine 15 års erfaring i hver rett. Jeg tilbyr også smaksmenyer. Sjekk ut nettstedet mitt for mer informasjon

Spiskammerbordet av kokken Claire

Privat spisested på Michelin-nivå med sesongens ingredienser og ekte gjestfrihet.

Spiseopplevelser med privatkokken Benjamin

Europeisk fra jord til bord, vegansk, keto, pescatarian, lokale og hjemmedyrkede produkter.

Moderne salvadoransk, kreolsk mat

Profesjonelt utvalgte menyer med tanke på ferskhet. Kontakt meg før du bestiller for mer informasjon. Jeg befinner meg i Los Angeles. Prisene inkluderer ikke utgifter.

Soulfood med kokken Keke

Smak utenom det vanlige!

Privat kokk Eduardo

Meksikansk mat, fusjonsretter og kreative kulinariske opplevelser med lidenskap.

Smaker fra California med kokken Cappi

Jeg er en talentfull kokk som tilbyr måltider av høy kvalitet til en rimelig pris for alle typer arrangementer.

Global velværeinspirert mat med Suzanne

Jeg lager oppslukende mat for sinn, kropp og sjel, og blander velvære med globale smaker.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen