Airbnb-tjenester

Kokker i Cooper City

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Livlige fusjonsretter av Natasha

Jeg tok en utdannelse i matlagning og jobbet med et kuwaitisk kongelig team.

Gourmet Soul og karibisk mat av Tommi Nikhail

FERIE-SPESIAL ✨ Få 100 USD i RABATT på ALLE bestillinger med koden MIAMIHOLIDAY25

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Opplev privat middag med en kjendis som kokk

Luksuriøs matopplevelse med lokale smaker – perfekt for Bach-fester

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, karibisk fusion, globalt kjøkken, lidenskapelige smaker og finurlig presentasjon.

Lek med maten din med kokken Nicole Fey

Jeg har jobbet for toppkokker og restauranter i Boston og Sør-Florida, og jeg gleder meg til å dele lidenskapen og ekspertisen min med deg.

Gourmet-smørepåleie

Jeg bruker ferdighetene jeg lærte å mestre på topprestauranter til hvert måltid.

Tilpasset komfortmat fra Maoz

En rekke måltidsalternativer designet for å ta en middag på en smaksreise.

Personlig kokk Rafa

Jeg leverer måltider av restaurantkvalitet til bordet ditt! Personlig, frisk og laget med lidenskap for å passe din smak, livsstil og timeplan. Jeg er veldig lett å jobbe med, og jeg reiser til deg!

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Matlaging fra jord til bord med en dansk

Jeg har vært gjestestjerne i TV-programmene The Restaurant og The Morning After, og jeg har vunnet en tacokamp.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen