Airbnb-tjenester

Kokker i Burien

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Det beste fra det amerikanske sør av Billy

Jeg elsker smakene fra det amerikanske sørstatene, Sørøst-Asia og fransk mat.

Alle matkomfortene fra Key's Catering

Etter å ha finpusset ferdighetene mine på Le Cordon Bleu, startet jeg virksomheten min for å tilby kreative måltider tilberedt med globale teknikker.

Plantebasert og middelhavsmat med Teresa

Jeg tilfører kreativitet og eleganse til plantebaserte og middelhavsretter.

Eksklusiv global mat med Thomas

Jeg knytter kontakt med mennesker gjennom mat, og tilfører hver tallerken globale smaker og raffinert komfort.

Skreddersydd matopplevelse med Caitlin

Jeg bringer gourmetmat og et fokus på gjestfrihet og kundetilfredshet til bordet ditt.

Dristig, eventyrlysten kokk som tar imot nye utfordringer

På utkikk etter kulinariske utfordringer. Jeg tilbyr eksepsjonell gjestfrihet, nøye utformede lokale menyer og underholdende service. Muligheter på land, til sjøs, i luften og i verdensrommet er velkomne. Logistiske problemer forventes.

Middelhavet og plantebasert, av Teresa

Jeg jobber tett med enkeltpersoner og familier som ønsker å spise sunnere.

Sørlige, italienske og sjømat-smaker av Larson

Jeg blander smaker fra sørstatene, Tex-Mex, grill, sjømat og Asia til uforglemmelige retter.

Gård og sjø til bord

Rettene mine er basert på sesongens ingredienser, og smaken forbedres med omhu.

Privat gourmetmiddag med Ryan

Jeg er en profesjonell kokk som brenner for ferske, lokale og bærekraftige ingredienser.

Dristige globale smaker av Vothana

Jeg lager måltider og retter som bringer folk sammen.

Sunne måltider inspirert av Blue Zone, av Claudia

Menyer laget med vitaliteten og smakene fra Italia og Hellas – autentisk Blue Zone-kjøkken designet for kontakt og næring.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen