Airbnb-tjenester

Kokker i Tamarac

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Globalt inspirert matlaging av Daniel

Min kulinariske tilnærming er kreativ, praktisk og forankret i min kubansk-amerikanske arv.

Multikulturell fine dining av Wladimir

Jeg tilfører matlagingen min hjerte, middelhavstradisjoner og sterke venezuelanske røtter.

Kokken Dees trøstemat

Kokk D, eier av S&C Catering, har over 25 års kulinarisk kompetanse. Nyt ferske, smakfulle måltider av restaurantkvalitet og private spiseopplevelser på Airbnb.

Internasjonal gourmetreise med Andres

Jeg lager menyer med friske, sunne ingredienser, og blander tradisjon og global inspirasjon.

Eksklusive middager av Farid

Lidenskapelig opptatt av sjelfull matlaging med fokus på kjærlighet, lidenskap og respekt. Jobbet med Rocco DiSpirito fra Union Pacific, en topp restaurant i New York med tre Michelin-stjerner, og kokken Sam Hazen som åpnet Rue 57.

Luksussushi av Tomas

Jeg tar med meg eksklusiv sushi og et uforglemmelig liveshow til Airbnb.

Livlige fusjonsretter av Natasha

Jeg tok en utdannelse i matlagning og jobbet med et kuwaitisk kongelig team.

Gourmet Soul og karibisk mat av Tommi Nikhail

FERIE-SPESIAL ✨ Få 100 USD i RABATT på ALLE bestillinger med koden MIAMIHOLIDAY25

Privat kokk Vincent Fine Dining hjemme

Fransk, middelhavsmat, bakverk, fine spisesteder, sesongbasert, skreddersydde menyer.

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Opplev privat middag med en kjendis som kokk

Luksuriøs matopplevelse med lokale smaker – perfekt for Bach-fester

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, karibisk fusion, globalt kjøkken, lidenskapelige smaker og finurlig presentasjon.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen