Airbnb-tjenester

Kokker i Stanton

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Moderne kulinarisk opplevelse med Brian

Jeg er kokk, og jeg tar med meg et vell av ferdigheter og kunnskap om mat og drikke til hvert måltid.

Trenddrevne retter og spisesteder av Andrew

Med trenddrevet kreativitet lager jeg retter som vekker sansene og gir glede.

Forhøyede lunsjer og middager av Fletch

Jeg er en hær-veteran som har brukt 20 år på å lage mat, fra fine middager til catering for arrangementer.

Uforglemmelige netter med kokken Char

Jeg spesialiserer meg på å skape personlige matopplevelser som feirer smak, sesong og kreativitet. Jeg er utdannet i klassisk og moderne matlaging, og jeg tilbyr en opplevelse av restaurantkvalitet.

Sensorisk privat middag med Daniella

Jeg lager personlige matopplevelser som blander haute cuisine med kunst.

Europeiske smaker av Julian

Fra latinamerikansk til middelhavs- og italiensk mat, jeg viser frem sesongens ingredienser.

Middelhavsfestmåltid med Maximilian

Lukk øynene og smak på Middelhavets øyer, servert fersk til smaksløkene dine.

Uortodoks matlaging med Lou

Jeg har utdannet meg ved Le Cordon Bleu og har vært med i Food Network, og jeg skaper minner gjennom mat.

Gastro-sensorisk opplevelse med kokken Daniella

Jeg skal leke med sansene dine gjennom lyder, musikk, tekstur, temperatur, smaker og aromaer.

Californisk smaksfusion av Dave

Med dype kaliforniske røtter blander jeg påvirkninger fra Amerika, Mexico, Marokko og Vietnam.

Veganske herligheter av Adina

Kokken Adina er en plantebasert kokk, pedagog og prisbelønt forfatter kjent for globale veganske oppskrifter som blander velvære, kultur og smak med en inkluderende, nærende tilnærming.

Gourmetmat og omakase av kokken Nate

Spesialiserer på middager på Michelin-nivå, private sushi-fester og tilpassede smaksmenyer med omotenashi-gjestfrihet for å heve alle anledninger.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen