Airbnb-tjenester

Kokker i Raiguer

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Raiguer

Kokk

Middelhavsmat av Juan Carlos

Jeg har 20 års erfaring som opprinnelig fra Argentina, og brukte 15 år på å finpusse ferdighetene mine i Italia. Jeg fikk erfaring på anerkjente spanske restauranter Lasarte og Kursaal. Jeg lærte av kokken bak en trestjerners Michelin-restaurant i Baskerland.

Kokk

Mallorcansk kulinarisk opplevelse av Lucas

25 års erfaring har jeg jobbet på restauranter med Michelin-stjerner og som sjefskokk i London og Sydney. Jeg har en grad i hotelladministrasjon og gjestfrihet, og fullførte en masterclass på slakteriet. Jeg var beæret over å lage mat til Oscar-utdelingen i 2017 og servere Sir Paul McCartney i Brighton.

Kokk

De beste risene og paellaene av David

Fem års erfaring med kokk hjemme på Mallorca, spesialisert på ris, paellas, fideuàs og tapas. Jeg er utdannet i risteknikker med Alex del Vicio og Edu Torres i Molino Roca. Jeg har laget mat til fotballforbundet på Balearene, for padelforbundet, for den tidligere fotballspilleren Roger Smith og gründeren Argentino Manolo Ugarte, blant andre.

Kokk

Taste of the Mediterranean with Paul

21 års erfaring Bredt kulinarisk perspektiv, spesialisert på middelhavsmat, peruansk og japansk mat. Jeg jobbet ved Universidad Gastronómica de las Islas Baleares. Jeg var sjefsjef på den asiatiske restauranten Arume. Jeg jobbet mange steder i verden

Kokk

Middag ved Middelhavet ved Metus

Åtte års erfaring For både romantiske middager og spesielle arrangementer lager jeg dristige middelhavsinspirerte måltider. Etter min kjærlighet til gastronomi lærte jeg å lage mat, blande lidenskap og tradisjon. Jeg har tilbudt mine spesialiserte menyer for mange eksklusive spisesteder.

Kokk

Internasjonal kulinarisk ekspertise av kokken Francesco

20 års erfaring jeg har jobbet over hele verden i eksklusive restauranter, private klubber og luksus catering. Jeg ble uteksaminert fra hjembyens Hospitality High School i Avellino i Italia. Jeg ble omtalt i et russisk livsstilsmagasin og ABC Mallorca Lifestyle Magazine.

Alle kokketjenester

Italiensk fusjonsmat av Giuseppe

21 års erfaring har jeg laget mat og reist mye i hele Italia, og jobbet på mange bemerkelsesverdige spisesteder. Jeg har jobbet på kjøkkenene på Ducati Caffé, Gusto, Sicilia og andre steder. Jeg laget en helsushi-meny med fersk fisk og sjømat til en kjent skuespillerfamilie.

Fusjonsmat med Eduardo

Åtte års erfaring er jeg en spansk kokk som er tilberedt på yachter, hoteller og restauranter over hele Europa. Jeg har trent i internasjonale kjøkken fra Bilbao til New York. Jeg har tilbrakt de siste fire vintrene som personlig kokk for en yachteier i New York og Italia.

Helbredende vegansk mat med Mariana

10 års erfaring Jeg er en plantebasert kokk med fokus på rå vegansk mat og sporternæring. Jeg har trent med den plantebaserte kjøkkenkokken Matthew Kenney og studert ved Le Cordon Bleu. Jeg har laget mat til idrettsutøvere, kjendiser og klienter med høy profil.

Taste of the Mediterranean por Pau

21 års erfaring Jeg jobbet på forskjellige kontinenter og land, og utvider mitt kulinariske perspektiv. Jeg lærte ved UIB Gastronomic University of the Balearic Islands og Paul Bocuse Institute. Jeg jobbet som lederkokk på den berømte Arume-restauranten.

Fin-middag ved Middelhavet av Paul

15 års erfaring Siden jeg var 17 år, har jeg reist til Thailand, Uruguay og mer for å forfølge karrieren min. Jeg er utdannet ved UIB Gastronomic University of the Balearic Islands og Lyfe Institute. Min tid på Michelin-stjernen Xoriguer og Sumaq førte meg til en lederjobb på Arume.

Cocina sin frontier por Julian

12 års erfaring Trayectoria en bodegas de Mendoza, hotel Casa San Agustín en Cartagena og San Ignacio. Jeg perfeksjonerte min kulinariske kunnskap i en toårig doktorgrad. Jeg jobbet som privat kokk for en fremtredende personlighet hos Forbes.

Middelhavsopplevelse med kokken Esteban

10 års erfaring kjører Amar-sushi på Santa Catalina Market, og tilbyr sjelfulle, fersk sjømat og sushiretter jeg trent på Escuela de cocina de Córdoba i Argentina. AMAR SUSHI & SJØMATBAR i Palma får femstjerners vurdering og lokal anerkjennelse for kvalitetsretter

FlavorsDeMallorca med kokken Esteban

20 års erfaring med kokk lidenskapelig og kreativ, kombinerer friskhet og tradisjon i hver rett. Jeg tok min grad ved Professional Cooking School of Córdoba i Argentina i 2004. Jeg har lang erfaring i Argentina, Italia, Formentera og Mallorca.

Latinamerikansk fusjonsmat

20 års erfaring Jeg har jobbet over hele Latin-Amerika og USA. Jeg har trent under kokken Saverio Stassi på Universidad de los Andes ’gastronomiskole. Jeg drar opp det kulinariske teamet på Hotel Sierra Linda.

Kreativ middelhavsmat med Graciela

30 års erfaring lærte jeg av moren min, som var privat kokk for den tunisiske presidenten Habib Bourguiba. Jeg har også lært av å drive min egen restaurant, samt familie- og arrangementsmatlaging. Jeg driver min egen restaurant i Palma de Mallorca, og lager mat privat for andre om sommeren.

Skreddersydde private spisesteder fra Jackson

20 års erfaring jeg pleide å drive et cateringfirma i Storbritannia, men nå feirer jeg smaken av Spania. Jeg jobbet hos AP&Co., et av de beste cateringfirmaene i London. Jeg ble kåret til den beste bryllupsleverandøren i Øst-England.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen