Airbnb-tjenester

Kokker i Pinecrest

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Internasjonal gourmetreise med Andres

Jeg lager menyer med friske, sunne ingredienser, og blander tradisjon og global inspirasjon.

Signaturspisesteder av Cristian

Raffinerte private matopplevelser som blander presisjon, kreativitet og varme. Elegante flerretters måltider, jeg bringer fremragende kvalitet på restaurantnivå og oppriktig gjestfrihet til hjemmet ditt.

Eksklusive middager av Farid

Lidenskapelig opptatt av sjelfull matlaging med fokus på kjærlighet, lidenskap og respekt. Jobbet med Rocco DiSpirito fra Union Pacific, en topp restaurant i New York med tre Michelin-stjerner, og kokken Sam Hazen som åpnet Rue 57.

Luksussushi av Tomas

Jeg tar med meg eksklusiv sushi og et uforglemmelig liveshow til Airbnb.

Livlige fusjonsretter av Natasha

Jeg tok en utdannelse i matlagning og jobbet med et kuwaitisk kongelig team.

Gourmet Soul og karibisk mat av Tommi Nikhail

FERIE-SPESIAL ✨ Få 100 USD i RABATT på ALLE bestillinger med koden MIAMIHOLIDAY25

Fin italiensk og middelhavsfransk mat hjemme

Jeg er eier av Epicureans Of Florida, en privat kokk- og cateringvirksomhet.

Hot Box 305-opplevelsen med kokken Rae

Amerikansk, karibisk fusion, globalt kjøkken, lidenskapelige smaker og finurlig presentasjon.

Gourmet-smørepåleie

Jeg bruker ferdighetene jeg lærte å mestre på topprestauranter til hvert måltid.

Tilpasset komfortmat fra Maoz

En rekke måltidsalternativer designet for å ta en middag på en smaksreise.

Smakfulle Kreationz av kokken Jay

Jeg har laget mat til kjendiser og jobbet på Flemings og Benihana Fine Dining. Jeg er finalist i Chef Karla's Favorite.Chef-konkurransen. Utdannet ved Art Institute Ft. Lauderdale.

Soflosushi Omakase

Unik japansk eller fusjonsomakase-opplevelse.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen