Airbnb-tjenester

Kokker i London Borough of Islington

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i London Borough of Islington

Kokk

Fusion indisk fine middager av Arup

25 års erfaring Min matreise spenner over vestlige og indiske kjøkken, fra Delhi, til Frankrike, til London. Jeg har en mastergrad i hotell- og cateringadministrasjon og opplæring i matsikkerhet. Restauranten min fikk en Michelin-plate på Grand Trunk Road, via innovativ indisk mat.

Kokk

Globale smaker og grilling av Sean

15 års erfaring jeg har sørget for høyprofilerte kunder, men er stolt av positive tilbakemeldinger fra gjester. Jeg studerte kommersiell matlaging på Melbourne Polytechnic og gjorde en master class i Texas BBQ. Laget over kull på Melbournes berømte Queen Vic Markets, og gir deg nå dristig smak

Kokk

Globale smaker og grilling av Sean

15 års erfaring fra jeg startet på Melbournes nattmarkeder og tilbyr nå private spisesteder i London. Jeg studerte Commercial Cookery, Cret 3, ved Melbourne Polytechnic. Jeg har sørget for spennende gjester og levert menyer til bryllup og private arrangementer.

Kokk

Pan-asiatisk fusion av YE

Jeg er en Le Cordon Bleu Paris-trent, malaysisk privat kokk med omfattende kulinarisk erfaring - fra matlagingskurs til catering for bedriftsarrangementer og private fester - jeg gir profesjonell ferdighet og lidenskap til hver rett. Signaturretter inkluderer Nasi Lemak, malaysisk currykylling, Satay, Mee goreng og forskjellig sjømat og kaker. Etter å ha bodd i seks land på fire kontinenter og reist til over 40 land, elsker jeg å dele min kulinariske kunnskap, reisehistorier og anbefalinger for London og mer. Jeg snakker engelsk, mandarin, kantonesisk og malayisk.

Kokk

Stor-London

Fersk hjemmelaget mat med Ane

Syv års erfaring Min kulinariske ekspertise er mangfoldig og raffinert, sentrert rundt kjærlighet og samvær. Jeg studerte gastronomi i Brasil, lærte for tiden gelato og mer om fransk bakverk. Jeg jobbet på en restaurant med Michelin-stjerner og forbedret mine kulinariske ferdigheter.

Kokk

Restaurantkokkens smaksmeny av Yuzu

13 års erfaring har jeg finpusset ferdighetene mine i tre kjøkken med Michelin-stjerner og bidratt til å lansere fem restauranter. Jeg jobbet på The Five Fields i Chelsea, Shaun Rankin i Grantley Hall og Bohemia Jersey. Jeg var med på å lage menyer på restauranter med Michelin-stjerner.

Alle kokketjenester

Italiensk og japansk fusion av Massimiliano

15 års erfaring med opplært i Italia og London, jeg har mestret ulike kjøkken og ledet toppkjøkkenteam. Jeg studerte kokkekunst i Italia og la grunnlaget for karrieren min. Jeg har ledet team på toppkjøkken, som Roka, som forfinet ferdighetene mine og lederskapet.

Deilig mat for kropp, sinn og sjel

15 års erfaring jeg har jobbet som kokk for kunder med høy nettverdi, og blander ernæring med kreativitet. Jeg studerte ved Leiths School of Food and Wine og tok en grad i ernæring. Jeg har en mastergrad i matpolitikk, som studerer matsystemer og bærekraft.

Klassiske måltider og raffinerte smaksmenyer av Alan

25 års erfaring Jeg har jobbet med fine spisesteder, luksushoteller og eksklusive gastropubber. Jeg har et NVQ Level 3-diplom i gjestfrihet og catering. Jeg jobbet i Londons Chapter One, hvor jeg hjalp teamet med å vinne en Michelin-stjerne.

Privat kokk i London - fersk, fargerik matlaging

Ti års erfaring er jeg en dedikert kokk med sterk bakgrunn i private husholdninger og superyachter. Jeg lærte av utmerkede hodekokker, noe som forbedrer mine kulinariske ferdigheter. Jeg har jobbet i private husholdninger og på superyachter.

Sesongbasert plantespising av Maisie

17 års erfaring Jeg jobber tett med økologiske gårder og bruker næringsstoffer, gjennomtenkt dyrkede produkter. Mange års praktisk opplæring i en rekke forskjellige kjøkken forbedrer ferdighetene mine. Bakeriet og spisestedet mitt i Øst-London feirer lokale ingredienser med global inspirasjon.

Italiensk og middelhavsmat av Giovanni

11 års erfaring Jeg har kokkeerfaring på restauranter med Michelin-stjerner, luksushoteller og private arrangementer. Jeg trente på fine spisesteder og restauranter med Michelin-stjerner i Italia og Storbritannia. Jeg har laget mat for VIP-er, administrerende direktører og til og med en kongefamilie, og har også en luksushotellopplevelse.

Romersk mat og globale smaker av Graciela

20 års erfaring fra en familie av restauratører, blander jeg romersk autentisitet og internasjonal stil. Jeg er utdannet i 12 forskjellige nasjoner og finpusset ferdighetene mine i kjøkken på toppnivå over hele verden. Jeg var lederkokk for den engelske regjeringen, og viste frem den romerske kulinariske tradisjonen.

Internasjonale menyer av Shaloma

Tre års erfaring er jeg en innovativ kokk og cateringfirma som har laget mat for kulinariske storheter som Jamie Oliver. Jeg har en grad i gjestfrihetsledelse fra Universitetet i Surrey. Jeg vant årets Vegan Catering Company i 2022 og har over 100 femstjerners anmeldelser på nettet.

Enkle ingredienser, tonnevis av smak fra Panagiotis

11 års erfaring jeg lærte på Angler, City Social og Pollen Street Social, alle Michelin-stjerner. Jeg fullførte et toårig kulinarisk program i Hellas som dekker forberedelser og avanserte teknikker. Jeg var månedens ansatt i et helt år på Angler, en restaurant med Michelin-stjerner.

Klassiske italienske menyer av Sebastian

12 års erfaring Jeg har jobbet i kjente etablissementer og som kokk for arrangementer og enkeltpersoner. Jeg fikk grunnleggende kulinariske ferdigheter på Westminster Kingsway College. Jeg forbedrer ferdighetene mine med å levere matklienter som virkelig setter pris på det.

Spis som en rockestjerne av Mitch

15 års erfaring lager jeg deilig mat til musikere som Metallica, Red Hot Chilli Peppers og Queen. Min kjærlighet til å lage sunn mat er inspirert av foreldrene mine. Jeg ble omtalt i The Sunday Times for arbeidet mitt med Metallica i 2024.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen