Airbnb-tjenester

Kokker i Fulshear

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privat kokk/luksuscatering

Ekspertkokk. Visjonær catering. Kjent for å gjøre måltider til opplevelser og minner.

Tilpasset gourmetmiddag med kokken Mashyá

Jeg tar med meg min ekspertise fra mine reiser rundt i verden til hver meny jeg lager. "Jeg pirrer smaksløkene!"

Eksklusive matkreasjoner av Antonio

Jeg har over 20 års erfaring, inkludert som kjøkkensjef på Perry's Steakhouse.

Privat kokk og catering av kokk Skyy

Jeg er den prisbelønte eieren av Tasty Vibez og er utdannet ved Culinary Institute of LeNotre.

Essensen av soul og kreolsk med kokken Winston

Tradisjonelle soul- og kreolsk delikatesser og mat laget med kjærlighet, smak og helbredende elementer!

Personlig kokketjeneste med Sharieka

Jeg hjelper gjestene med å senke farten og komme i kontakt med seg selv igjen gjennom Soulful Meals. Hver økt er utformet for å gjenopprette balanse og nærvær i deres travle liv.

Spice 11-opplevelsen: Kokken Stefh

Spice 11-opplevelsen – karibisk-amerikansk fusjon med gourmetstil kuratert av kokken.

Kokkens bord – Supper Club

Mat laget med lidenskap for å nytes med familie og venner

Kokk også opplever forhøyet sørlig fusjon

Jeg er født og oppvokst i New Orleans og er en privat kokk som lager sørlig fusjonsmat. Den mangfoldige kulinariske bakgrunnen min gjør at jeg kan skape dristige, forhøyede smaker samtidig som jeg leverer en raffinert, personlig matopplevelse.

Karibiske fusjonssmaker med Victoria

Jeg er kokk med 20 års erfaring og har laget mat til LL Cool J og The Roots.

Middag inspirert av kreolsk kultur med Christina

Jeg lager minneverdige kreolsk menyer med ferske, lokale råvarer.

En smak av skjønnhet med kokken Louise Sidne

Lage vakker, deilig mat skreddersydd til unike kundeopplevelser.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen