Airbnb-tjenester

Kokker i Fulshear

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Fulshear

Kokk

Spisesteder ved Gulfkysten av Jewel

30 års erfaring har jeg over 30 års erfaring i alle aspekter av gjestfrihetsbransjen. Kulinarisk og mastergrad i gjestfrihetsledelse fra Johnson & Wales University. Jeg startet kokkevirksomheten min for å skape minner og få kontakt med flotte mennesker.

Kokk

Lokalt inspirert av Araceli

10 års erfaring Min erfaring spenner over dykkebarer til fine spisesteder i Texas og sørvest. Jeg har jobbet hos Truluck's, Fig & Olive, Uchi og True Food Kitchen. Jeg brenner for å skape unike kulinariske opplevelser som forbinder folk

Kokk

Eksklusiv spisekokk Melissa

15 års erfaring har jeg hatt variert erfaring, fra baking av bakverk til fine spisesteder. Jeg er en utdannet konditor som har hatt praktisk erfaring i ulike kulinariske disipliner. Jeg har holdt private arrangementer og administrert eksklusive matopplevelser.

Kokk

Raffinert hjemmelaget matlaging av Arnae

Fem års erfaring deler jeg min kjærlighet til mat med andre gjennom nøye utformede måltider. Jeg fikk min grad fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Jeg tilbereder for tiden måltider til en pensjonert National Football League-spiller og familien hans.

Kokk

Forhøyede menyer av Elizabeth

10 års erfaring jeg spesialiserer meg på cajun, kreolsk, fransk, meksikansk og euroamerikansk mat. Jeg studerte ved Texas Wine School of Houston, og er WSET 1 og WSET 2 sertifisert. Jeg jobbet for Musafeer, en indisk restaurant som vant en Michelin-stjerne i Houston i Texas.

Kokk

Houston

Eksklusive private spisesteder av kokken Decardios

20 års erfaring har jeg jobbet på kjøkken i forskjellige stater, hvor jeg lærte nye kjøkken. Jeg trente på kulinarisk skole og profesjonelle kjøkken rundt om i USA. Jeg fungerte som Executive Sous Chef for Indianapolis Colts.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen