Airbnb-tjenester

Kokker i Frisco

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Frisco

Kokk

Tilpasset privat middagsselskap av LK Culinary

20 års erfaring har jeg jobbet i noen av områdets fineste kulinariske etablissementer. Jeg tok en kulinarisk grad i Cordon Bleu og har jobbet på kjente restauranter. Jeg liker å bygge dypere forbindelser med gjester som personlig kokk.

Kokk

Allen

Luksuriøs spiseopplevelse av Lerisa

13 års erfaring Jeg har jobbet på de beste restaurantene i Las Vegas gjennom hele karrieren min. Jeg trente på Le Cordon Bleu Las Vegas og jobbet på kjente kjøkken. Jeg har laget mat til kjendiskunder, inkludert Joe Jackson.

Kokk

Frisco

Dristige smaker fra Dominic

Firmanavnet vårt kom fra grunnleggeren vår, kokken Dominic Sean Parks JR. Han skapte "ChefNIC" fra de siste tre bokstavene i fornavnet sitt. N.I.C. som har en betydning bak seg og huser kjernen i vår misjonserklæring (ernæring. Inspirasjon. Kreativitet.) Vi er basert på Frisco TX, og vi elsker fellesskapet vårt. Når det er mulig, tilbyr vi måltider til vårt Frisco Police and Fire Department, Frisco ISD-personalearrangementer og -møte, og noen av våre ikke-fortjeneste vi jobber med er Frisco Chamber of Commerce, St. Arbor Community Development, Refresh frisco/LittleElm, Able Faith Ministries og noen flere. Vi er et team av gjestfrihetsrepresentanter fra kokker, bakere, bankettsere og mer som har en lidenskap og misjon for å skape smakfulle minner for våre kunder og forbrukere.

Kokk

Plano

Mat av kunst av Alysha

Åtte års erfaring blander jeg matservice av topp kvalitet med dristige smaker for minneverdig mat. Jeg har tillatelser og lisenser for å sikre sikkerhet for meg selv og kundene. Jeg har sørget for et reality-TV-show.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen