Airbnb-tjenester

Kokker i Houston

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Nyt mat laget av en privat kokk i Houston

Kokk

Houston

Klassiske amerikanske smaker fra Tre 'Vyon

Kulinarisk profesjonell med over ti års erfaring i matbransjen, inkludert mer enn fem år som eier av et vellykket privat spise- og cateringfirma med over100 femstjerners Google-anmeldelser. Forbered deg på å kurere eksepsjonelle middagsopplevelser og gjennomføring av arrangementer med høy volum

Kokk

Deilige spisesteder av Antonio

20 års erfaring Min spesialitet er å lage en rekke retter som asiatisk, italiensk, fransk og jamaicansk. Jeg finpusset ferdighetene mine på å jobbe på anerkjente kjøkken, inkludert pass og bestemmelser. Jeg ble valgt som 1 av 50 beste kokker av 800 når jeg jobbet på Cheesecake Factory.

Kokk

Raffinert hjemmelaget matlaging av Arnae

Fem års erfaring deler jeg min kjærlighet til mat med andre gjennom nøye utformede måltider. Jeg fikk min grad fra Auguste Escoffier School of Culinary Arts. Jeg tilbereder for tiden måltider til en pensjonert National Football League-spiller og familien hans.

Kokk

Spisesteder ved Gulfkysten av Jewel

30 års erfaring har jeg over 30 års erfaring i alle aspekter av gjestfrihetsbransjen. Kulinarisk og mastergrad i gjestfrihetsledelse fra Johnson & Wales University. Jeg startet kokkevirksomheten min for å skape minner og få kontakt med flotte mennesker.

Kokk

Forhøyede menyer av Elizabeth

10 års erfaring jeg spesialiserer meg på cajun, kreolsk, fransk, meksikansk og euroamerikansk mat. Jeg studerte ved Texas Wine School of Houston, og er WSET 1 og WSET 2 sertifisert. Jeg jobbet for Musafeer, en indisk restaurant som vant en Michelin-stjerne i Houston i Texas.

Kokk

Fantastiske charcuteriebrett av Ilonka

Åtte års erfaring er jeg en selvlært kokk med en lidenskap for å skape unike kulinariske opplevelser. Jeg ble uteksaminert med høy utmerkelse i 2020 fra Augusté Escoffier-skolen for kulinarisk kunst. Jeg grunnla et selskap som fokuserte på å lage deilige og kunstneriske charcuteriebrett.

Alle kokketjenester

Eksklusiv spisekokk Melissa

15 års erfaring har jeg hatt variert erfaring, fra baking av bakverk til fine spisesteder. Jeg er en utdannet konditor som har hatt praktisk erfaring i ulike kulinariske disipliner. Jeg har holdt private arrangementer og administrert eksklusive matopplevelser.

Det kuraterte bordet av Deja

Åtte års erfaring har jeg brukt på å lage mat som bringer folk sammen. Jeg lærte å lage mat på hjemmekjøkkenet mitt og styrke ferdighetene mine med opplæring. Jeg har jobbet med rådgivning og råd om ulike kulturer og kostholdsbehov.

Lokalt inspirert av Araceli

10 års erfaring Min erfaring spenner over dykkebarer til fine spisesteder i Texas og sørvest. Jeg har jobbet hos Truluck's, Fig & Olive, Uchi og True Food Kitchen. Jeg brenner for å skape unike kulinariske opplevelser som forbinder folk

Afro-franske smaker av Mack

15 års erfaring har jeg forlatt bedriftsøkonomi for å bli kokk og blande fransk mat med mine nigerianske røtter. Jeg er utdannet i franske kulinariske teknikker. Jeg jobbet på to restauranter med Michelin-stjerner og finpusset ferdighetene mine i fine spisesteder.

Eksklusive private spisesteder av kokken Decardios

20 års erfaring har jeg jobbet på kjøkken i forskjellige stater, hvor jeg lærte nye kjøkken. Jeg trente på kulinarisk skole og profesjonelle kjøkken rundt om i USA. Jeg fungerte som Executive Sous Chef for Indianapolis Colts.

Kreol-inspirert spisesteder av Christina

9 års erfaring har jeg en lidenskap for mat, pleiet på bestemors kjøkken med sine kreolske oppskrifter. Jeg raffinerte ferdighetene mine i det kulinariske programmet San Jacinto Community College. Jeg verdsetter å bringe folk sammen gjennom mat, uttrykke kjærlighet og omsorg i hver rett.

Globale smaker fra Alejandro

25 års erfaring jeg har jobbet på kjøkken i hele Europa. Jeg har opplæring ved Culinary Institute of America. Jeg er medlem av Les Toques Blanches og International Master Chef's Club.

Sørlig kreolsk mat med Chrissy Joy

Ti års erfaring startet jeg med å lære kulinariske ferdigheter på bestemors kreolske kjøkken. Jeg har studert på San Jacinto Community Colleges kulinariske skole. Jeg er en foretrukket leverandør av Word of Restoration International Church.

Europeisk kjøkken 5☆ av kokk Alex

25 års erfaring I hver tjeneste bruker jeg opplevelsen min på å tilby den beste maten. Opplært i Europa med kokker med Michelin-stjerner. Jeg har tjenestegjort kjendiser, inkludert paven. En unik spiseopplevelse.

Privat middag av kokken Kristine

15 års erfaring lager jeg globalt inspirerte smaksmenyer med ferske, sesongbaserte ingredienser. Kulinarisk kunst, Food Service Management, bærekraft og avanserte matlagingsteknikker. Jeg jobbet på restauranter over hele verden før jeg lanserte min egen private kokkevirksomhet.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen