Eksklusive matkreasjoner av Antonio

Jeg har over 20 års erfaring, inkludert som kjøkkensjef på Perry's Steakhouse.
Automatisk oversatt
Kokk i Houston
Arrangeres der du bor

En feiring av lam

1 213 kr NOK 1 213 kr NOK per gjest
En raffinert middelhavsinspirert middag med mørt lam i kombinasjon med lyse urter, sitrusaksenter og friske sesongbaserte råvarer. Du kan nyte panerte kamskjell med balsamico-bacon-syltetøy til å begynne med og avslutte med en sitronolje-yoghurtkake med Chantilly-krem og friske bær. Kokken Antonio lager en luksuriøs, men tilgjengelig opplevelse, og balanserer rike smaker med en levende, moderne presentasjon.

Luksus ved kysten: havabbor og sitrus

1 264 kr NOK 1 264 kr NOK per gjest
Nyt en frisk, elegant sjømatopplevelse med kjøkkensjef Antonios Coastal Luxury-meny. Begynn med sitrussaltet laksecarpaccio, krydret og toppet med mikrogreens og fennikelspon. Etterfulgt av panert chilensk havabbor med sitronkapers beurre blanc. Serveres sammen med ristet hvitløkspotet og aspargesmandel med parmesan. Avslutt med en lett, forfriskende limeostekakeparfait for den perfekte kystfinalen.

Steakhouse-opplevelsen

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
Nyt en raffinert, Texas-inspirert steakhouse-middag laget av kokken Antonio. Begynn med en krabbekake eller en fersk steakhouse-salat, etterfulgt av din valgte biff tilberedt til perfeksjon. Serveres med trøffelpotetmos, asparges toppet med béarnaise og avsluttes med en dekadent sjokoladepot de crème. En luksuriøs matopplevelse hjemme som blander komfort og eleganse. Ekstra tilbehør tilgjengelig

Ferieelegans: Beef Wellington

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
En tidløs gourmetopplevelse som viser frem den ikoniske Beef Wellington – mørt filet innpakket i soppduxelles, prosciutto og skallaktig, gylden butterdeig. Kokken Antonio bringer sin mangeårige ekspertise innen fine spisesteder til denne klassiske retten, og kombinerer den med raffinerte sideretter og en rik, silkemyk saus for et uforglemmelig måltid som er verdig enhver spesiell anledning.
Du kan sende en melding til Antonio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Jeg var kjøkkensjef for Perry's Steakhouse and Grille.
Utdanning og kurs
Jeg har finpusset håndverket mitt på Houstons beste restauranter i over 20 år.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Houston, Clemville, Cleveland og Anahuac. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 213 kr NOK Fra 1 213 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Eksklusive matkreasjoner av Antonio

Jeg har over 20 års erfaring, inkludert som kjøkkensjef på Perry's Steakhouse.
Automatisk oversatt
Kokk i Houston
Arrangeres der du bor
1 213 kr NOK Fra 1 213 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

En feiring av lam

1 213 kr NOK 1 213 kr NOK per gjest
En raffinert middelhavsinspirert middag med mørt lam i kombinasjon med lyse urter, sitrusaksenter og friske sesongbaserte råvarer. Du kan nyte panerte kamskjell med balsamico-bacon-syltetøy til å begynne med og avslutte med en sitronolje-yoghurtkake med Chantilly-krem og friske bær. Kokken Antonio lager en luksuriøs, men tilgjengelig opplevelse, og balanserer rike smaker med en levende, moderne presentasjon.

Luksus ved kysten: havabbor og sitrus

1 264 kr NOK 1 264 kr NOK per gjest
Nyt en frisk, elegant sjømatopplevelse med kjøkkensjef Antonios Coastal Luxury-meny. Begynn med sitrussaltet laksecarpaccio, krydret og toppet med mikrogreens og fennikelspon. Etterfulgt av panert chilensk havabbor med sitronkapers beurre blanc. Serveres sammen med ristet hvitløkspotet og aspargesmandel med parmesan. Avslutt med en lett, forfriskende limeostekakeparfait for den perfekte kystfinalen.

Steakhouse-opplevelsen

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
Nyt en raffinert, Texas-inspirert steakhouse-middag laget av kokken Antonio. Begynn med en krabbekake eller en fersk steakhouse-salat, etterfulgt av din valgte biff tilberedt til perfeksjon. Serveres med trøffelpotetmos, asparges toppet med béarnaise og avsluttes med en dekadent sjokoladepot de crème. En luksuriøs matopplevelse hjemme som blander komfort og eleganse. Ekstra tilbehør tilgjengelig

Ferieelegans: Beef Wellington

1 314 kr NOK 1 314 kr NOK per gjest
En tidløs gourmetopplevelse som viser frem den ikoniske Beef Wellington – mørt filet innpakket i soppduxelles, prosciutto og skallaktig, gylden butterdeig. Kokken Antonio bringer sin mangeårige ekspertise innen fine spisesteder til denne klassiske retten, og kombinerer den med raffinerte sideretter og en rik, silkemyk saus for et uforglemmelig måltid som er verdig enhver spesiell anledning.
Du kan sende en melding til Antonio for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
20 års erfaring
Jeg var kjøkkensjef for Perry's Steakhouse and Grille.
Utdanning og kurs
Jeg har finpusset håndverket mitt på Houstons beste restauranter i over 20 år.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Houston, Clemville, Cleveland og Anahuac. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?