Airbnb-tjenester

Catering i La Crescenta-Montrose

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle cateringtjenester

Sushi-kunst av Farzad

Jeg driver Yooshi Catering, hvor vi løfter arrangementer med blendende sushi laget live på stedet.

Kulinarisk eventyr med Daniela

Som peruviansk kokk og kulinarisk utdannet har jeg laget mat for fremtredende personer som Rihanna.

Hawaiisk catering som får deg til å føle deg som i paradis, med Kai

Jeg er kokk utdannet ved Le Cordon Bleu, og har 15 års erfaring med å lage mat med hawaiisk preg.

Karibisk-amerikansk vegansk mat med kokken Lovelei

Kreativ, plantebasert og helhetlig næring ved hjelp av økologiske og sesongbaserte matvarer.

Holistiske kulinariske opplevelser med Daneen

Jeg lager nærende måltider som respekterer årstidene og ingredienser fra gården.

Globale kulinariske reiser med Shieya

Jeg lager spesialmenyer inspirert av mine sør-amerikanske røtter, globale regionale kjøkken og gourmetmat. Jeg elsker å se fornøyde smil og glade smaksløker!

California ranchero-mat med Cam

Som eier av Tarrare's har jeg levert catering til 200 gjester og laget mat til et kjendispar.

Rustikke sesongbaserte måltider med Chloe

Jeg lærte på Michaels restaurant under James Beard Award-finalisten Miles Thompson.

Kevin lager urbane spiskammer

Jeg kombinerer gjestfrihetsrøtter med kulinariske ferdigheter som er finpusset på kjøkken som James Republic.

Livlige Cali-Middelhavs-menyer av Liza

Jeg har konkurrert på Food Network og Hulu, og jeg har laget mat for kjendiser som Elizabeth Banks.

Cali-karibisk mat med kokken Jazzy Harvey

Velvære-fremtids Cali-karibiske måltider av kjendis kokken Jazzy for både veganere og ikke-veganere.

Bevisste måltider med Ryan

Jeg brenner for oppmerksom matlaging som inspirerer til selvtillit og livsstilsendringer.

Gjør oppholdet enda bedre med profesjonell cateringtjeneste

Lokale fagfolk

Utsøkt cateringtjeneste, levert med omhu, perfekt for enhver anledning

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen