Airbnb-tjenester

Kokker i Burlington

Finn en unik tjeneste som ledes av lokale fagfolk på Airbnb.

Alle kokketjenester

Privat kokk Konrad

Fransk, italiensk, japansk fusjon, sesongbasert, smaksmenyer, familievennlig.

Din anledning, din meny i Airbnb

Red Seal-kokk med 18 års erfaring innen fine dining, arrangementer og spesielle anledninger. Fra gourmetmåltider til forberedelses- og allergivennlige menyer, jeg tar med meg kulinariske ferdigheter på toppnivå til Airbnb-kjøkkenet ditt.

Kokken Anthony – luksuriøs privat kokk

Skreddersydde matopplevelser hjemme med førsteklasses sesongbaserte ingredienser, gjennomtenkt teknikk, oppmerksom service og sømløs opprydding for en stressfri kveld.

Fra Michelin-smaking til familiemåltider av R A

Jeg tar med meg Michelin-stjerneopplæringen og erfaringen som sjefskokk hjem til deg.

Privat kokk Alexander

Sesongbasert, sjelfull mat, fra jord til bord, lokale råvarer, raffinerte teknikker.

Privat kokk og elegant borddekking av Ava

Jeg lager gjennomtenkte, sesongbaserte menyer til feriesteder, private middager og intime arrangementer.

Sesongsmakingsmeny

De fineste ingrediensene presentert med moderne teknikker.

Italiensk-inspirerte kreasjoner av Alshaaf

Jeg er SSC på Oretta, en eksklusiv italiensk restaurant, og en student som lærer til å bli kokk.

Sesongens spesialiteter fra Jayne

Jeg tilbyr menyer med tre og fire retter, fra italiensk mat til middelhavsinspirerte festmåltider.

Middelhavs- og italiensk mat med Andrey

Kokkeopplevelsen på Airbnb med over 15 års kulinarisk ekspertise

Mat med en vri av Andrey

Jeg er en kokk med opplæring fra hele verden og en lidenskap for å lage unike kulinariske menyer.

Fine spisesteder av Harry

Jeg har jobbet på noen av Londons beste restauranter, og nå lager jeg mat som er kongelig.

Private kokker som sørger for det perfekte måltidet

Lokale fagfolk

Få et nydelig måltid med alt fra personlige kokker til tilpassede cateringalternativer

Håndplukket for kvalitet

Hver kokk blir vurdert basert på erfaring med matlaging

Suveren kvalitet

Minst to års erfaring innen mat- og serveringsbransjen