Privat smaksopplevelse med kokk hjemme eller på Airbnb

Jeg spesialiserer meg på å lage raffinerte, sesongbaserte menyer inspirert av middelhavsmat og moderne amerikansk mat, med fokus på kvalitetsingredienser, presis teknikk og eksklusive private matopplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Dallas
Arrangeres der du bor

Sesongbasert kyst og hage

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY I – Sesongens kyst og hage Første kurs • Sorel og burrata Heirloom-tomatvann, jordbær- og ingefærkompott, shiso-olje, ristet brioche Andre kurs • Babyromainesalat Cæsardressing, oregano, parmesan, hvite ansjos, rosa pepperkorn Supperett • Bourbon hummerbisque Brune smørsuredeigskrutonger, varm hummersalat Hovedret • Ora King-laks Poblano succotash, sprø nori, achiote smørsaus Side for bordet • Grillet asparges Gribiche gremolata

Texas-høst og jord

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY II – Texas Harvest & Earth Første kurs • Texas Harvest kilehæl Isbergsalat, kandisert bacon, krutonger av maisbrød, cherrytomater, blåmuggost-dressing Andre kurs • Rødbetesalat Pisket feta, bjørnebær, lavendelhonning, brønnkarse Supperett • Trøffel-løksuppe Karamellisert løkbuljong, sprø purreløk, saba Hovedret • Lammekarré Forkullede ferskener, grønn hvitløkstabouleh, røkt kikerterpuré, myntechimichurri Side for bordet • Benmargsmais Fresno-pepper, koriander

Moderne hav og komfort

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY III – Moderne hav og komfort Første kurs • Et halvt dusin østers Klassiske fester, jordbærmignonette Andre kurs • Stekt krabbekake Chipotle sabayon, favabønnesalat Pastakurs • Krydret reke Bucatini Calabriansk chili-marinara, sprø sitron, grillede artisjokker Tilbehør til bordet • Hummer Mac & Cheese Pimentskum, Aleppo • Potetmos med fyll Crème fraîche, bacon, vårløk, lagret cheddar Dessert • Sundae med varm sjokolade og brownie Sjokoladebrownie, vaniljeis, lagret cheddar

Lag din egen middag

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
Forretter (velg én) Sorel og burrata Romaine Caesar-salat med babyblad Blandet grønt med brente ferskener Texas Harvest Wedge Betesalat med pisket feta Suppe (valgfritt – velg én) Bourbon hummerbisque Trøffel-løksuppe Hovedretter (velg én) Ora King-laks Kamskjell med sopprisotto Lammekam med grønn hvitløkstabouleh Krydret Bucatini med reker Kjøttpudding i Texas-stil Tilbehør til bordet (velg to) Ristet asparges Hummer Mac & Cheese Benmargsmais Belastede poteter
Du kan sende en melding til Furkan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
8 års erfaring
Dallas-basert privat kokk som tilbyr elegante, sesongbaserte og gjennomtenkte menyer.
Utdanning og kurs
matlaging
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Dallas, Fort Worth, Ennis og Wills Point. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 12 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 752 kr NOK Fra 1 752 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Privat smaksopplevelse med kokk hjemme eller på Airbnb

Jeg spesialiserer meg på å lage raffinerte, sesongbaserte menyer inspirert av middelhavsmat og moderne amerikansk mat, med fokus på kvalitetsingredienser, presis teknikk og eksklusive private matopplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Dallas
Arrangeres der du bor
1 752 kr NOK Fra 1 752 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Sesongbasert kyst og hage

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY I – Sesongens kyst og hage Første kurs • Sorel og burrata Heirloom-tomatvann, jordbær- og ingefærkompott, shiso-olje, ristet brioche Andre kurs • Babyromainesalat Cæsardressing, oregano, parmesan, hvite ansjos, rosa pepperkorn Supperett • Bourbon hummerbisque Brune smørsuredeigskrutonger, varm hummersalat Hovedret • Ora King-laks Poblano succotash, sprø nori, achiote smørsaus Side for bordet • Grillet asparges Gribiche gremolata

Texas-høst og jord

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY II – Texas Harvest & Earth Første kurs • Texas Harvest kilehæl Isbergsalat, kandisert bacon, krutonger av maisbrød, cherrytomater, blåmuggost-dressing Andre kurs • Rødbetesalat Pisket feta, bjørnebær, lavendelhonning, brønnkarse Supperett • Trøffel-løksuppe Karamellisert løkbuljong, sprø purreløk, saba Hovedret • Lammekarré Forkullede ferskener, grønn hvitløkstabouleh, røkt kikerterpuré, myntechimichurri Side for bordet • Benmargsmais Fresno-pepper, koriander

Moderne hav og komfort

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
MENY III – Moderne hav og komfort Første kurs • Et halvt dusin østers Klassiske fester, jordbærmignonette Andre kurs • Stekt krabbekake Chipotle sabayon, favabønnesalat Pastakurs • Krydret reke Bucatini Calabriansk chili-marinara, sprø sitron, grillede artisjokker Tilbehør til bordet • Hummer Mac & Cheese Pimentskum, Aleppo • Potetmos med fyll Crème fraîche, bacon, vårløk, lagret cheddar Dessert • Sundae med varm sjokolade og brownie Sjokoladebrownie, vaniljeis, lagret cheddar

Lag din egen middag

1 752 kr NOK 1 752 kr NOK per gjest
Forretter (velg én) Sorel og burrata Romaine Caesar-salat med babyblad Blandet grønt med brente ferskener Texas Harvest Wedge Betesalat med pisket feta Suppe (valgfritt – velg én) Bourbon hummerbisque Trøffel-løksuppe Hovedretter (velg én) Ora King-laks Kamskjell med sopprisotto Lammekam med grønn hvitløkstabouleh Krydret Bucatini med reker Kjøttpudding i Texas-stil Tilbehør til bordet (velg to) Ristet asparges Hummer Mac & Cheese Benmargsmais Belastede poteter
Du kan sende en melding til Furkan for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
8 års erfaring
Dallas-basert privat kokk som tilbyr elegante, sesongbaserte og gjennomtenkte menyer.
Utdanning og kurs
matlaging
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Dallas, Fort Worth, Ennis og Wills Point. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 12 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?