Kokk også opplever forhøyet sørlig fusjon

Jeg er født og oppvokst i New Orleans og er en privat kokk som lager sørlig fusjonsmat. Den mangfoldige kulinariske bakgrunnen min gjør at jeg kan skape dristige, forhøyede smaker samtidig som jeg leverer en raffinert, personlig matopplevelse.
Automatisk oversatt
Kokk i Houston
Arrangeres der du bor

Intim privat middag

1 505 kr NOK 1 505 kr NOK per gjest
Denne intime, private middagen er perfekt for 2–4 gjester, og gir en koselig opplevelse av restaurantkvalitet hjemme hos deg eller på et privat sted. Enten det er en romantisk kveld, et spesielt måltid med venner eller en familiemiddag med barn, er hver meny kuratert av kokken og tilberedt varm og fersk på stedet. Forvent gjennomtenkte smaker, vakker presentasjon og avslappet full service, slik at du kan nyte kvalitetstid mens jeg tar meg av resten.

Brunsjbrett

4 012 kr NOK 4 012 kr NOK per gjest
Chef Toos signaturbrunsjbrett gir mat til 2–6 gjester. To hovedretter og fem sideretter med to drikkevalg inkludert.
Du kan sende en melding til Hariyon for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
12 års erfaring
Privat kokk Kjøkkensjef i Creole Connection Souschef på Viking Cruises
Høydepunkt i karrieren
Jeg så på årets restaurant i Birmingham, Alabama 2024.
Utdanning og kurs
Jeg tok en kulinarisk grad ved Art Institute of Houston.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Houston, OLD RVR-WNFRE, Richwood og Sandy Point. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.
1 505 kr NOK Fra 1 505 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Kokk også opplever forhøyet sørlig fusjon

Jeg er født og oppvokst i New Orleans og er en privat kokk som lager sørlig fusjonsmat. Den mangfoldige kulinariske bakgrunnen min gjør at jeg kan skape dristige, forhøyede smaker samtidig som jeg leverer en raffinert, personlig matopplevelse.
Automatisk oversatt
Kokk i Houston
Arrangeres der du bor
1 505 kr NOK Fra 1 505 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Intim privat middag

1 505 kr NOK 1 505 kr NOK per gjest
Denne intime, private middagen er perfekt for 2–4 gjester, og gir en koselig opplevelse av restaurantkvalitet hjemme hos deg eller på et privat sted. Enten det er en romantisk kveld, et spesielt måltid med venner eller en familiemiddag med barn, er hver meny kuratert av kokken og tilberedt varm og fersk på stedet. Forvent gjennomtenkte smaker, vakker presentasjon og avslappet full service, slik at du kan nyte kvalitetstid mens jeg tar meg av resten.

Brunsjbrett

4 012 kr NOK 4 012 kr NOK per gjest
Chef Toos signaturbrunsjbrett gir mat til 2–6 gjester. To hovedretter og fem sideretter med to drikkevalg inkludert.
Du kan sende en melding til Hariyon for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
12 års erfaring
Privat kokk Kjøkkensjef i Creole Connection Souschef på Viking Cruises
Høydepunkt i karrieren
Jeg så på årets restaurant i Birmingham, Alabama 2024.
Utdanning og kurs
Jeg tok en kulinarisk grad ved Art Institute of Houston.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Houston, OLD RVR-WNFRE, Richwood og Sandy Point. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 3 dager før starttidspunktet for å få full refusjon.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?