Tizianas kulinariske herligheter

Jeg tilbyr gourmetmenyer inspirert av tradisjonen innen italiensk hjemmelaget mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor

Variert skjærebrett

474 kr NOK 474 kr NOK per gjest
Dette forslaget inneholder et utvalg av tilberedninger som er laget for deling med familie eller venner.Måltidet inkluderer utvalgte spekematvarer som parmaskinke, mortadella bolognese, Valtellina bresaola og krydret calabrisk salami, ledsaget av hvit og frokostblandingbruschetta.Menyen kompletteres av romersk ricotta servert med honning, valnøtter, syltetøy og mandler, og salte krempuffer fylt med tunfiskmousse, artisjokker, reker og brie.

Hjemmelaget måltid

592 kr NOK 592 kr NOK per gjest
Det er et gastronomisk forslag som minner om smakene fra tradisjonell mat.Menyen åpner med et utvalg forretter som inkluderer sprø piadina-kurver med caponatina og en krans bestående av spekemat, oster og sesongens grønnsaker.Dette etterfølges av en første rett med paccheri med sopp og speck på gorgonzolakrem, og til slutt en smuldrepai fylt med chantillykrem, mørke sjokoladebiter og friske bringebær.

Vegetarisk smaking

710 kr NOK 710 kr NOK per gjest
Dette er et komplett måltid bestående av retter som fremhever delikate kombinasjoner og ferske plantebaserte ingredienser.Menyen inneholder blant annet brie- og rødbettårn med granateple, brødbåter med laks- og agurkkrøller, spaghetti med tomatkonfitert krem, buffalo burrata og basilikumparmesan.Avslutningen er betrodd en aubergine parmigiana etterfulgt av en kremet tiramisu som dessert.

Klassisk meny

888 kr NOK 888 kr NOK per gjest
Denne smaksprøven bringer sammen typiske italienske retter, med retter som følger hverandre på en balansert måte.Forslaget inkluderer forretter som zucchini-rosetter med kokt skinke og provolaost og auberginekjøttboller, etterfulgt av en forrett med tonnarelli med artisjokker og sprøstekt bacon.Måltidet fortsetter med kalvekjøttescalopes med prosecco akkompagnert av ovnsbakte gratenggrønnsaker og avsluttes med en smuldrepai med chantilly-krem av røde frukter.

Catering for arrangementer

1 184 kr NOK 1 184 kr NOK per gjest
Dette gourmetmåltidet er designet for lunsjer eller middager i høytiden, spesielt i julesesongen.Hele menyen kan inkludere forretter, forrett, andre rett med tilbehør og dessert.Det er et ideelt forslag for de som ønsker å skape et hyggelig øyeblikk uten å måtte håndtere tilberedningen av rettene.På forespørsel kan vi også inkludere dekking av bordet med temapynt.
Du kan sende en melding til Tiziana for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg var mat- og drikkekoordinator for IKEA og Palombini Ricevimenti.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har laget menyer for Borgo della Cartiera Pontificia og viktige tennisturneringer.
Utdanning og kurs
Jeg jobbet i årevis i familierestauranten der min lidenskap for matlaging ble født.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Tiziana er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.
474 kr NOK Fra 474 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?

Tizianas kulinariske herligheter

Jeg tilbyr gourmetmenyer inspirert av tradisjonen innen italiensk hjemmelaget mat.
Automatisk oversatt
Kokk i Roma
Arrangeres der du bor
474 kr NOK Fra 474 kr NOK per gjest
Kostnadsfri kansellering

Variert skjærebrett

474 kr NOK 474 kr NOK per gjest
Dette forslaget inneholder et utvalg av tilberedninger som er laget for deling med familie eller venner.Måltidet inkluderer utvalgte spekematvarer som parmaskinke, mortadella bolognese, Valtellina bresaola og krydret calabrisk salami, ledsaget av hvit og frokostblandingbruschetta.Menyen kompletteres av romersk ricotta servert med honning, valnøtter, syltetøy og mandler, og salte krempuffer fylt med tunfiskmousse, artisjokker, reker og brie.

Hjemmelaget måltid

592 kr NOK 592 kr NOK per gjest
Det er et gastronomisk forslag som minner om smakene fra tradisjonell mat.Menyen åpner med et utvalg forretter som inkluderer sprø piadina-kurver med caponatina og en krans bestående av spekemat, oster og sesongens grønnsaker.Dette etterfølges av en første rett med paccheri med sopp og speck på gorgonzolakrem, og til slutt en smuldrepai fylt med chantillykrem, mørke sjokoladebiter og friske bringebær.

Vegetarisk smaking

710 kr NOK 710 kr NOK per gjest
Dette er et komplett måltid bestående av retter som fremhever delikate kombinasjoner og ferske plantebaserte ingredienser.Menyen inneholder blant annet brie- og rødbettårn med granateple, brødbåter med laks- og agurkkrøller, spaghetti med tomatkonfitert krem, buffalo burrata og basilikumparmesan.Avslutningen er betrodd en aubergine parmigiana etterfulgt av en kremet tiramisu som dessert.

Klassisk meny

888 kr NOK 888 kr NOK per gjest
Denne smaksprøven bringer sammen typiske italienske retter, med retter som følger hverandre på en balansert måte.Forslaget inkluderer forretter som zucchini-rosetter med kokt skinke og provolaost og auberginekjøttboller, etterfulgt av en forrett med tonnarelli med artisjokker og sprøstekt bacon.Måltidet fortsetter med kalvekjøttescalopes med prosecco akkompagnert av ovnsbakte gratenggrønnsaker og avsluttes med en smuldrepai med chantilly-krem av røde frukter.

Catering for arrangementer

1 184 kr NOK 1 184 kr NOK per gjest
Dette gourmetmåltidet er designet for lunsjer eller middager i høytiden, spesielt i julesesongen.Hele menyen kan inkludere forretter, forrett, andre rett med tilbehør og dessert.Det er et ideelt forslag for de som ønsker å skape et hyggelig øyeblikk uten å måtte håndtere tilberedningen av rettene.På forespørsel kan vi også inkludere dekking av bordet med temapynt.
Du kan sende en melding til Tiziana for å tilpasse eller gjøre endringer.

Kvalifikasjoner

Kokk
25 års erfaring
Jeg var mat- og drikkekoordinator for IKEA og Palombini Ricevimenti.
Høydepunkt i karrieren
Jeg har laget menyer for Borgo della Cartiera Pontificia og viktige tennisturneringer.
Utdanning og kurs
Jeg jobbet i årevis i familierestauranten der min lidenskap for matlaging ble født.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.

Spesialitetene mine

Jeg kommer til deg

Jeg reiser til gjester i Roma. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.

Ting du bør vite

Gjestekrav

Gjester som er eldre enn 18, kan delta, opptil 10 gjester totalt.

Tilgjengelighet

Send melding til verten for mer informasjon. Les mer

Kanselleringsvilkår

Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.

Tiziana er vertskap som enkeltperson

Verten er ansvarlig for denne tjenesten.

Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte

Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?