Eksklusiv plantebasert mat av kokken Nina
Jeg har laget den første plantebaserte menyen i Det hvite hus' historie. Jeg er en prisbelønt kokk som lager eksklusiv, plantebasert mat til arrangementer, merkevarer og minneverdige kulinariske opplevelser.
Automatisk oversatt
Kokk i Roseville
Arrangeres der du bor
Sesongbasert forrettssoiree
761 kr NOK 761 kr NOK per gjest
9 125 kr NOK er minstepris for å bestille
Gjester kan nyte et sesongbasert utvalg av håndlagde forretter som oppmuntrer til å mingle, småspise og snakke, alt tilberedt med ferske, gjennomtenkte ingredienser og et raffinert, men likevel tilgjengelig preg.
Eksempel på forrett
Palmehjerter med ceviche (avbildet)
En leken plantebasert versjon av en klassiker, med en lys, syrlig ceviche av palmehjerter, rødløk, agurk, tomat, jalapeño, koriander, limejuice, olivenolje og krydder.
Familiemåltid
1 166 kr NOK 1 166 kr NOK per gjest
9 328 kr NOK er minstepris for å bestille
Samles rundt bordet for et koselig måltid i familiestil som er laget for å deles og nytes sammen. Denne opplevelsen inkluderer en innbydende forrett, en sunn hovedrett, sesongbaserte sider som serveres på sjenerøse delte fat og en trøstende dessert til slutt. Tenk store boller med salat, ovnsbakte klassikere som lasagne og retter ment for å dele, nyte og knytte bånd. Nyt varmen av et hjemmelaget måltid uten planlegging, matlaging eller opprydding.
Smaksmeny
2 282 kr NOK 2 282 kr NOK per gjest
9 125 kr NOK er minstepris for å bestille
Bli med meg på en eksklusiv smaksmeny med en forfriskende forrett, gjennomtenkt forrett, raffinert hovedrett og en vakkert ferdig dessert. Hver rett er laget med sesongbaserte, hele, plantebaserte ingredienser og designet for å glede både veganere og ikke-veganere. Nyt en kuratert matopplevelse som er elegant, smakfull og minneverdig, i komforten av ditt eget sted.
Du kan sende en melding til Nina for å tilpasse eller gjøre endringer.
Kvalifikasjoner
25 års erfaring
Jeg organiserer den første plantebaserte menyen for en statsmiddag i Det hvite hus i historien.
Høydepunkt i karrieren
Medlem av American Culinary Corps. Jeg har blitt omtalt i trykte medier, TV og digitale medier.
Utdanning og kurs
Jeg har et plantebasert kulinarisk diplom fra Natural Gourmet Culinary Institute i New York.
For å beskytte betalingen bør du alltid bruke Airbnb til å sende penger og kommunisere med verter.
Spesialitetene mine
Jeg kommer til deg
Jeg reiser til gjester i Lincoln, Pleasant Grove, Auburn og Pilot Hill. Hvis du vil bestille på et annet sted, kan du sende meg en melding.
Ting du bør vite
Gjestekrav
Gjester som er eldre enn 18 år, kan delta.
Tilgjengelighet
Send melding til verten for mer informasjon. Les mer
Kanselleringsvilkår
Kanseller minst 1 dag før starttidspunktet for å få full refusjon.
761 kr NOK Fra 761 kr NOK per gjest
9 125 kr NOK er minstepris for å bestille
Kostnadsfri kansellering
Kokker på Airbnb er kvalitetskontrollerte
Kokker evalueres etter yrkeserfaring, portefølje av kreative menyer og renommé. Les mer
Har du sett et problem?




